LGS 2023 zor olacak mı?

Çift sayılarda kolay. Tek sayılarda zor oluyor. Yani YKS'de bu mantık işliyor. Hele ki önceki sene LGS ve YKS çok kolaydı. Bu sene bi' tık zor olur gibi.


Hocam sansürü biraz kötü atmışsınız. Soyadınızı sansürlemişsiniz fakat altta babanızın isminden soyadınız gözüküyor. Haberiniz olsun.
"Emrah" tan bahsediyorsanız o soyad değil babamın ikinci ismi hocam 😅
 
Sınav depremden dolayı kolay olacak bakanın açıklamasına ve lgs 2020 - 2022 de çıkanlara göre. Bu arada teklerde zor çiftlerde kolay diye bir şey yok arkadaşlar. Zaten 2021'den sonra kolaylaştırmaya başladılar artık sınavlar 2021 kadar zor olmaz. Sınav çok kolay olursa da yığılma olur o yüzden bence ilk 10 soru 2022 gibi basit , sonra 6-7 tane eleyici ve dikkatli okumayı gerektiren ve 2-3 tane de zor soru gelir (Matematik için konuşuyorum) korkmaya gerek yok stres yapmayın algınız açık çözün yeter şimdiden girecek herkese başarılar.
 
Sınav depremden dolayı kolay olacak bakanın açıklamasına ve LGS 2020 - 2022 de çıkanlara göre. Bu arada teklerde zor çiftlerde kolay diye bir şey yok arkadaşlar. Zaten 2021'den sonra kolaylaştırmaya başladılar artık sınavlar 2021 kadar zor olmaz. Sınav çok kolay olursa da yığılma olur o yüzden bence ilk 10 soru 2022 gibi basit, sonra 6-7 tane eleyici ve dikkatli okumayı gerektiren ve 2-3 tane de zor soru gelir (matematik için konuşuyorum) korkmaya gerek yok stres yapmayın algınız açık çözün yeter şimdiden girecek herkese başarılar.

Hocam fenden 18 - 2 türkçeden 17 - 3 ingiilizceden 2 y matematikten 15 D yanlış yok bunları yapsam 415 gibi puan yapabilir miyim?

Peki bu ne oluyor kanka? Acaba ben bir şeyleri mi karıştırdım anlamadım ki.

Hocam geçmiş olsun sizler deprem geçirdiğiniz için sizinkinleri sağlam okulda yapacaklar sanırım o yüzden kendi okulunuzda olmuyorsunuzdur.
 
Önemli olan kolay ya da zor olması değil. Sorular zor ise herkese zor zaten. Kolay ise yine herkese kolay. Bunları boşver sınava odaklan.
 
Alırsın. Çok kafana takma. LGS'de daha fazlasını yaparsın.
sağolun hocam ya biliyorsunuz çoğu herkesde yaşanır aile baskısı endişeye sokuyor beni

Önemli olan kolay ya da zor olması değil. Sorular zor ise herkese zor zaten. Kolay ise yine herkese kolay. Bunları boşver sınava odaklan.
tamamdir reis
 
Önceki sene biraz kolaydı bu sene daha zor yaparlar. Umarım yüksek alırsın ama düşük alırsan da hiç kafana takma gereksiz bir sınav. Ben geçen sene girdim 250 civarı aldım ama OBP ile iyi bir meslek lisesinde yazılım okuyorum.

Of bir şey sorabilir miyim? Benim denemeler çok kötü geldiği bende OBP puanı ile girmek istiyorum ama tercih bölümüne ne yazacağım? Sadece istediğim OBP ile alan okulları yazsam olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı