LGS 2025 146 günde yetişir mi?

Hocam biraz baktım, genel olarak 2022 2023 ve 2024 birbirini telrarlıyor gibime geldi. Tahminimce biraz benzeri çıkar. Tabii ki nasıl olur bilemem ama bana göre geneli basit sadece konu bilgisi ile çözülebilecek sorular (Türkçe ve fen) matematik biraz zorlamışlar o da sorular uzun ve anlaması zor olduğu için paragrafla çözülmeyecek iş değil işlem bilgisine dayanan (üst düzey işlem bilgisi) sorular değil gibiydiler. Bence biraz paragraf ve biraz matematik sorusu çözülerek halledilmeyecek sorular değil. Bu arada geçenlerde bir yerde çıkmış sorular kitabı görmüştüm konu anlatımlıydı galiba, ona da bir göz atın derim. Onları yapıyorsanız zaten korkacak hiçbir şey yok demektir.

Evet hocam. Hız yayınlarının var öyle bir kitabı.
Link: https://www.akakce.com/lgs-kitaplar...u-cikmis-sinav-sorulari-fiyati,520374745.html

Türkçe: 14-15 doğru (Orta zorlukta denemeler) (En yüksek deneme 17 doğru)
İnkılap: 7-8 doğru
İngilizce: 7 doğru
Din kültürü: 9 doğru
Matematik: 3-5 doğru (Tahmini)
Fen bilimleri: 14 doğru (Yeni nesil ağırlıklı deneme)
Hedefim;
Türkçe: 18 doğru
İnkılap: 10 doğru
İngilizce: 9-10 doğru
Din kültürü: 10 doğru
Matematik 9 doğru
Fen bilimleri: 18 doğru
146 gün kalmış. Sizce yetişir mi? Tatile girdiğimiz için geldiğimiz konulara kadar tekrar ediyorum. En çok Türkçe'den soru çözüyorum.
Yetişir. Ağırlık olarak paragraf çöz kitap oku. Din inkılap ingilizce fullemen lazım. Sayısal düzelt yapamadığın soru olursa direkt boş bırak.

Kitap okumaması dah iyi olur. O süreyi matematiğe ayırsın. Veya paragrafa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı