LGS 2025 sömestr için kaynak önerisi

Denemelerim ortala 370-3500 civarında, mat ort. 9, fen ise ort. 10 net, Türkçe de ort. 16 net.

3500 değil yanlış yazmışım 350 olacak :D

Sinan kuzucu denemelerini öneririm. Benim zamanımda gerçekten çok kaliteli denemeleri vardı, halen de öyledir muhtemelen. Okyanus matematik ve paragraf da önerebilirim.
hocalarımızın çoğu sinan kuzucuya gereksiz zor diyor ve moral bozar sadece diyor

Derece hedefiniz varsa kesinlikle çözün, ayrıca gereksiz zor falan değil. Sınavda öğrenci eleyecek zor sorular olmak zorunda, her soruyu herkes yaparsa kim kimi geçecek?
bir arkadaşım var en düşük denemesi 440 puan kendisi sinan kuzucu çözüyordu bi bakayım dedim sorulara daha ilk sorudan tüm sayfayı kaplayan bir soru çıktı karşıma o yüzden benim matematiğim buna asla yetmez demiştim bu kitab hakkında

Bir arkadaşım var en düşük denemesi 440 puan kendisi sinan kuzucu çözüyordu bir bakayım dedim sorulara daha ilk sorudan tüm sayfayı kaplayan bir soru çıktı karşıma o yüzden benim matematiğim buna asla yetmez demiştim bu kitab hakkında.

Hocam iyi bir yere girebilmek istiyorsanız sözeli ve feni full yapmanız lazım. Matematikte de yine az bir şey yapsanız yeter. Sinan kuzucuyu rahat rahat çözebiliyorsanız zaten bayağı iyi net yaparsınız.

Hocam iyi bir yere girebilmek istiyorsanız sözeli ve feni full yapmanız lazım. Matematikte de yine az bir şey yapsanız yeter. Sinan kuzucuyu rahat rahat çözebiliyorsanız zaten bayağı iyi net yaparsınız.

Ben sempatiğin fen kitabı ve Ankara'nın yarıyıl kitabından almayı düşünüyorum bir de orta seviye genel deneme bulup çözmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Ben sempatiğin fen kitabı ve Ankara'nın yarıyıl kitabından almayı düşünüyorum bir de orta seviye genel deneme bulup çözmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı?

İlk defa duydum, ancak çok kaliteli bir yayına benzemiyor. Orta seviye için hız yayınlarını öneririm sarı siyah bir kapağı var diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı