sizce hangi kaynağın denemesini alayım

hocam peki yarı tatilde çözmek için genel deneme almayı düşünüyorumda kaynak önerir misiniz
ankara denemeleri size hoş gelebilir , ardından netleriniz 70-75 civarında oluyorsa yavaştan düzelir netlerin.

ankara denemeleri size hoş gelebilir , ardından netleriniz 70-75 civarında oluyorsa yavaştan düzelir netlerin.
Benim matematikte konu eksiğim yok sadece yeni nesilde zorlanıyorum uygundur değil mi bu dediğiniz

Benim matematikte konu eksiğim yok sadece yeni nesilde zorlanıyorum uygundur değil mi bu dediğiniz
Ankara yayınları kazanım sorularıyla yeni nesil sorular arasında geçiş yapar. Ankara gibi bir çok yayın var lakin müfredata uygun bir yapım ankara.

350 yapan bir insana Sinan Kuzucu denemesi ölüm demektir.

Hangi anadolu lisesi sizin hedef ?
Fatih Anadolu Lisesi Manisa'da.

Benim matematikte konu eksiğim yok sadece yeni nesilde zorlanıyorum uygundur değil mi bu dediğiniz.

Bence illaki konu eksiğiniz vardır ben konu eksiğim yok deyip 5 7 net yapıyordum yazılıya çalıştıktan sonra 14 net yaptım

Fatih Anadolu Lisesi Manisa'da.

Bence illaki konu eksiğiniz vardır ben konu eksiğim yok deyip 5 7 net yapıyordum yazılıya çalıştıktan sonra 14 net yaptım
Gayet güzel bir hedef , lakin onun üstündeki Gediz Anadolu Lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli , biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip , erasmus+ okulu.

Hocam o kadar fark ediyor mu ki ya.

Hocam bir de ben yaşıma göre küçük ve kilosuzum beni zorbalarlar mı orada?

Son düzenleme:
Hocam o kadar fark ediyor mu ki ya.
Benim arkadaş var orada , müdürleri reformsever bir müdür , aslına bakılırsa orası da gayet hoş ben evime yakınlığından Gediz'i seçtim. Ama Fatih de kötü değil. Binaları yeni , öğretmenlerinden bazıları tecrübeli ve sevecen , yani bir çok etken var bireysel olarak.

hocam fen için sempatik almayı düşünüyorum bide elimde fenomen a,kök ve ankara var sizce sempatiğide alayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…