Gayet güzel bir hedef , lakin onun üstündeki Gediz Anadolu Lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli , biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip , erasmus+ okulu.
Gayet güzel bir hedef, lakin onun üstündeki gediz Anadolu lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli, biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip, Erasmus+ okulu.
Gayet güzel bir hedef, lakin onun üstündeki gediz Anadolu lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli, biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip, Erasmus+ okulu.
Benim arkadaş var orada , müdürleri reformsever bir müdür , aslına bakılırsa orası da gayet hoş ben evime yakınlığından Gediz'i seçtim. Ama Fatih de kötü değil. Binaları yeni , öğretmenlerinden bazıları tecrübeli ve sevecen , yani bir çok etken var bireysel olarak.