LGS 2025 sömestr için kaynak önerisi

350 yapan bir insana Sinan Kuzucu denemesi ölüm demektir.

Hangi anadolu lisesi sizin hedef ?
Fatih Anadolu Lisesi Manisa'da.

Benim matematikte konu eksiğim yok sadece yeni nesilde zorlanıyorum uygundur değil mi bu dediğiniz.

Bence illaki konu eksiğiniz vardır ben konu eksiğim yok deyip 5 7 net yapıyordum yazılıya çalıştıktan sonra 14 net yaptım :D

Fatih Anadolu Lisesi Manisa'da.

Bence illaki konu eksiğiniz vardır ben konu eksiğim yok deyip 5 7 net yapıyordum yazılıya çalıştıktan sonra 14 net yaptım :D
Gayet güzel bir hedef , lakin onun üstündeki Gediz Anadolu Lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli , biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip , erasmus+ okulu.

Gayet güzel bir hedef, lakin onun üstündeki gediz Anadolu lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli, biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip, Erasmus+ okulu.

Hocam o kadar fark ediyor mu ki ya.

Gayet güzel bir hedef, lakin onun üstündeki gediz Anadolu lisesinde okuyorum ben. Okul gayet güzel öğretmenler deneyimli, biraz ekstra çalışırsanız ki maksimum 2 matematik sorusu olacak. Çok daha güzel bir yerde okumuş olursunuz. Displinli ve etkinliklere sahip, Erasmus+ okulu.

Hocam bir de ben yaşıma göre küçük ve kilosuzum beni zorbalarlar mı orada?

Son düzenleme:
Hocam o kadar fark ediyor mu ki ya.
Benim arkadaş var orada , müdürleri reformsever bir müdür , aslına bakılırsa orası da gayet hoş ben evime yakınlığından Gediz'i seçtim. Ama Fatih de kötü değil. Binaları yeni , öğretmenlerinden bazıları tecrübeli ve sevecen , yani bir çok etken var bireysel olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı