LGS 2025 soruları sızdırıldı mı?

Evet dostlar, şu aralar bazı yerlerde de gördüm ve gerçekten olabilir mi, olamaz mı bilemedim. Bazı sonuçlar işi garipleştiriyor.
Mesela, önceki senelerde LGS'nin daha kolay olduğu dönemlerdeki fulleyen öğrenci sayısıyla, bu sene neredeyse tüm öğretmenlerin "normalden zor" olarak değerlendirdiği 2025 LGS’de fulleyen kişi sayısı arasında ciddi bir fark var.
Bu yıl, zor olduğu söylenen sınavda yaklaşık 910-920 kişi tüm soruları doğru yapmış. Benim yüzdeliğim de beklediğimden düşük geldi.
Sizce sorular sızdırılmış olabilir mi?
hocam zamanında zaten çalındı milyonların hakkı yedindi adeta, burası böyle bir memleket. Kamuouyundan da pek bir şey çıkmaz bana göre

Ha pardon. Yanlış anladım dediğini. Örnek sorulara baktım. Bence gayet ortalama ve dozunda sorulardı.
Su ana kadar yapılmış 2019 sınavı hariç hiçbir lgs de örnek sorular ile sınav soruları arasında alaka yoktu, her konuda yorum yapmanıza gerek yok bilmiyorsanız kenardan tartışmayı izleyin karışmayın, zaten ortalık karışık oldugu için tartışıyoruz bir de sizinle uğraşmayalım.

Herkes ortaya delil koymadan kendi argümanını sunuyor, 719 korkunç bir sayı arkadaşlar, zor oldugu söylenen bir sınavdan çıkmaması gereken bir sayı, ancak calindigina dair delilimiz ne? Wp yazismasi ya da dershane kaydı falan bir şey yok mu? Nereye baksam millet birbirini yemiş biri diyor sorular çalındı diyor öteki çalışsaydın ağla manyak mısınız lan siz? Her konuda taraf olup birbirinizi yiyeceğinize ortaya delil koyup adam gibi tartışın şunu ciddi bir mesele bu. Her iki arguman icin de söylüyorum bunu.

Herkes ortaya delil koymadan kendi argümanını sunuyor, 719 korkunç bir sayı arkadaşlar, zor oldugu söylenen bir sınavdan çıkmaması gereken bir sayı, ancak calindigina dair delilimiz ne? Wp yazismasi ya da dershane kaydı falan bir şey yok mu? Nereye baksam millet birbirini yemiş biri diyor sorular çalındı diyor öteki çalışsaydın ağla manyak mısınız lan siz? Her konuda taraf olup birbirinizi yiyeceğinize ortaya delil koyup adam gibi tartışın şunu ciddi bir mesele bu. Her iki arguman icin de söylüyorum bunu.
kral sorular çalındı 12 saat fln önce doğuda bu tarz şeyler oluyo adamalar mesale kontrol yapmadan alıyo veya 2 oturum kontrol yapmıyo

kral sorular çalındı 12 saat fln önce doğuda bu tarz şeyler oluyo adamalar mesale kontrol yapmadan alıyo veya 2 oturum kontrol yapmıyo
aynı zamanda bir arkadaşım babası istanbul il eğitim müdürüyle arası iyi , adama sormuş siz kaç full bekliyorsunuz diye 300 ila 400 arası demiş fakat böyle 719 çıkması garip . MEB'de galiba bu olaya bakıyoda bir şey yapmaz onlar aynı zamanda Suat Özçağdaş bu olaylarla ilgili soru önergesi vermiş

Ha pardon. Yanlış anladım dediğini. Örnek sorulara baktım. Bence gayet ortalama ve dozunda sorulardı.

İlk önce konuyla ilgili bir uzmanlığın yok incelendiğinde çok belli bu kadar belli etme. Konuya gelirsek araştırabilirsiniz YT'de her yerde açıklanmadan önce çok zordu denildi üstelik Diyarbakır gibi bir yerde 300 kişi çıkması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sene aynı muhabbetler. Sızdırıldığı falan yok hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı