LGS 303 puan almak kötü mü?

LGS sonuçları açıklandı bugün, ben de 303 almışım. Sizce kötü mü ya da “rezalet” mi demem lazım? 719 birinci var diyorlar, 1 milyon kişi içerisinden. OBP puanı da 86, o da kötü.
Hocam meslek lisesine gidin bence. Bizim sosyal hocası çok övdü. Meslek lisesi mezunu bir arkadaşı varmış. Çok zenginmiş. Onu anlattı bir ders. Bir düşünün derim.

Keşke şu rezalet kekolar olmasaydı.

Keşke... kimseye faydaları yok insanı daha da aşağı çekiyorlar sadece.

Açıkçası ortalamanın çok altında bir puan. Yüzdelik dilimin nasıl?

%30 gelmiş genel il için ise %37

Küçük bir şehirde işiniz daha sıkıntı İstanbul olsa her puana lise var.

Bu sene taşınalabilirsek tanışacağız İstanbul'a ama o zamana kadar yapabileceğim bir şey yok gibi merkez de oturuyorum iscehisar en yakın ilçe oradaki liseye gideceğim sanırım oraya nasıl gideceğimi bile bilmiyorum.

%30 gelmiş genel il için ise %37
Maalesef berbat. Hiç çalışmadın mı? Yoksa sınav anında panik falan mı yaptın. Bu puanla İstanbulda sınavla alan düzgün bir okula girmen çok zor. Obp de çok düşükmüş. Ya meslek lisesine yakın kötü bir anadolu lisesine gideceksin ya da direkt meslek lisesi. Yine de canını sıkma. LGS sadece gideceğin lisenin ortamı ve lisede alacağın eğitimi etkiler. Önemli olan YKS. Meslek lisesine gidip de yüksek puan yapan bir sürü insan var. Canını sıkma eğer kafana takıyorsan.

Maalesef berbat. Hiç çalışmadın mı? Yoksa sınav anında panik falan mı yaptın. Bu puanla İstanbul'da sınavla alan düzgün bir okula girmen çok zor. OBP de çok düşükmüş. Ya meslek lisesine yakın kötü bir Anadolu lisesine gideceksin ya da direkt meslek lisesi. Yine de canını sıkma. LGS sadece gideceğin lisenin ortamı ve lisede alacağın eğitimi etkiler. Önemli olan YKS. Meslek lisesine gidip de yüksek puan yapan bir sürü insan var. Canını sıkma eğer kafana takıyorsan.

Yalan söylemeyeceğim 1 hafta kala çalıştım ayrıca sınav anında biraz dikkatim dağıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı