Vallahi ben ayvayı yedim 200 puan aldım ailemin daha haberi yok![]()
İyi bir şey değil övünerek gülerek anlatılacak bir durumda değil.
Kendini ehlemek için açık lise kolpası sıkma millete insanların geleceğini de mahvetme.
Vallahi ben ayvayı yedim 200 puan aldım ailemin daha haberi yok![]()
200 aldıktan sonra tavsiye verme bence ya. Açıktan okursa çok zorlanır. Asla önermiyorlar açıktan okumayı. Zaten artık kafana göre açığa da geçemiyorsun. Şartları çok sıkı.Hocam yanlış anlamayım LGS'yi atın kenara açıktan okuyup iyice calıssanız yapma ihtimaliniz bile var
İyi bir şey değil övünerek gülerek anlatılacak bir durumda değil.
Kendini ehlemek için açık lise kolpası sıkma millete insanların geleceğini de mahvetme.
Henüz lisede 1 sene bile eğitim görmemişken açık lise muhabbetini açmak akıl kârı değil zaten. Çocuk zaten hiç çalışmadım son hafta baktım diyor. Çalışmaya alışkın değil veya zorlanan biri muhtemelen. Açığa geçerse dershaneye gitmesi veya özel ders alması şart.Kendinş ehlemek için açık lise kolpası sıkma millete insanların geleceğini de mahvetme.
Twitter'ı çok kullanma derim. Ülkenin geleceği de iyi öğrencilerin durumu da. Senin gibi çalışmayan tipler kendilerini avutmak için bu tarz şeyler söylüyor genelde.Ülkenin geleceği yok insanların geleceği diyorsun xd.
Ülkenin geleceği yok insanların geleceği diyorsun xd.
Twitter'ı çok kullanma derim. Ülkenin geleceği de iyi öğrencilerin durumu da. Senin gibi çalışmayan tipler kendilerini avutmak için bu tarz şeyler söylüyor genelde.
Muhtemelen liseyi de yarıda bırakacak burada millete ülkenin durumu çok kötü falan diyor. Çok komik.Tamamdır kardeşim TikTok'tan insagramdan batu Z izleyerek drpshiping yaparsın.
Muhtemelen liseyi de yarıda bırakacak burada millete ülkenin durumu çok kötü falan diyor. Çok komik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.