LGS 390 Puan şimdilik iyi mi?

Son evde yaptığım denemede ilk kez 390 aldım netlerim ise şu şekilde:
Türkçe: 19a 1
İnkılap: Full.
Din: Full.
İngilizce: 6 doğru 4 yanlış.
Matematik: 11 doğru 4 yanlış 5 boş.
Fen: 12 doğru 8 yanlış.

Bu netlere göre kendimi daha fazla nasıl geliştirmeliyim ya da hangi dersleri geliştirmeliyim?

İngilizce hallolur. Fen matematiğe yüklen güzel bir sonuç alırsın. Zaten LGS denemeler kadar zor olmuyor rahat ol o yüzden. Tabii yine de ders çalış.
Hocam merhaba, öncelikle 357 puan almış birinden ne duyabilirsin bilmiyorum ama biraz yorum yapmak istiyorum. Matematiğe ve fene biraz daha ağırlık ver, 8.sınıf matematiğinin özellikle yeni nesil tarafı çok karışık ve saçma olmasına rağmen gayet iyi yapmışsın, helal olsun. Fen biraz kötü gibi geldi gözüme, kavram haritaları vs. çıkarırsan öğrenmen çok kolaylaşır. Bu süreçte kafana takılan en ufak bir şey, sana saçma bile gelse çekinme, hocayı gördüğün yerde sıkıştır sor, ben bunu yapmadığıma çok pişman olmuştum. Verebileceğim son nasiyat ise ezber yapma, öğren.

Ustam nasiyat değil nasihat. Sanırım dil bilgisinden kaçırdınız biraz :D

İnkılap: Full
Din: Full
İngilizce: 6 doğru 4 yanlış
Matematik: 11 doğru 4 yanlış 5 boş
Fen: 12 doğru 8 yanlış
Şimdi, neyi hedeflediğinize bağlıdır. Hedefiniz yüksekse daha çok çalışmalısınız. İngilizce, Fen içler açıcı değil; Matematik kilit nokta, ona özen gösteriniz.

Ben teogdan 440 alıp askeri deniz lisesini kazanmıştım ve fen netlerim çok kötüydü tabi bu teog lgs de katsayı olarak fen edebiyat ve mat belirliyor onlara abanmanı tavsiye ederim

Şimdi, neyi hedeflediğinize bağlıdır. Hedefiniz yüksekse daha çok çalışmalısınız. İngilizce, Fen içler açıcı değil; Matematik kilit nokta, ona özen gösteriniz.
400 puan hedefim
Fen dersine biraz daha ağırlık vermenizi öneriyorum. Aynı şekilde matematiğiniz iyi gibi ancak birazcık daha uğraşılması gerek

Fen dersine biraz daha ağırlık vermenizi öneriyorum. Aynı şekilde matematiğiniz iyi gibi ancak birazcık daha uğraşılması gerek.
teşekkür ederiim
Son evde yaptığım denemede ilk kez 390 aldım netlerim ise şu şekilde:
İnkılap: Full
Din: Full
İngilizce: 6 doğru 4 yanlış
Matematik: 11 doğru 4 yanlış 5 boş
Fen: 12 doğru 8 yanlış

Bu netlere göre kendimi daha fazla nasıl geliştirmeliyim ya da hangi dersleri geliştirmeliyim?
beyler gerçekten çok teşekkür ederim bu kadar bilgi alabilceğim kişiler gerçek hayatta pek yok baya yalnız bir tipim tekrardan çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı