LGS 390 Puan şimdilik iyi mi?

Yani fen netim kötü matematik ortalama fenede çalışmıyor değilim yapabiliyorumda ne hikmetse denemelerde 9D 7y yaptığım oluyor.(matematikte hala yeni nesilleri yapamıyorum en son girdiğim denemede 9D 1y vardı ama ondan önceki deneme 6D 5y.
matematikte ilk zorlandığın konunun tekrar videolarını kağıt kalem ile katılarak izle bir yere not al ardından konu testlerinden yeni nesile geç

İyi ki yanlış anlamayın yazmışsın Bursa'da serseri dolu olmayan lise bilmiyorum😃

Üniversite okumayı gerçekten istemiyorum uçak lisesi orası gayet de düzgün oradan çıkıp da serseri olan hiç tanımadım görmedim duymadımda normal bir lise gibi(mtal) bir de liseyi övmeyi bırakayımda içimde kazanamaycakmış gibi bir his var matematiği yapamıyorum.

Üniversite okumayı gerçekten istemiyorum uçak lisesi orası gayet de düzgün oradan çıkıp da serseri olan hiç tanımadım görmedim duymadımda normal bir lise gibi(mtal) bir de liseyi övmeyi bırakayımda içimde kazanamaycakmış gibi bir his var matematiği yapamıyorum.
1.dönemin başından bu 15 tatile kadar düzgün bir planım yoktu canım sıkılınca soru çözüyordum tekrar etmiyordum kitap desen sıfırdı. Ancak artık bir şeyi başarmak istiyorsam bir gayret göstermem gerek gibi bir düşünce benimsemeye başladım haftada 2 deneme olarak eksiklerimi kapatmaya başladım son 1 ay kala her gün deneme çözmeye başlayacağım. Düzgün çalışmadan önce denemelerim hep 330 360 arası geliyordu. Düzgün ve planlı bir çalışma ile 15 gün içinde 390a çıkardım. Eğer ben yapıyorsam kesinlikle başarabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı