LGS 390 Puan şimdilik iyi mi?

İngilizce hallolur. Fen matematiğe yüklen güzel bir sonuç alırsın. Zaten LGS denemeler kadar zor olmuyor rahat ol o yüzden. Tabii yine de ders çalış.

Ustam nasiyat değil nasihat. Sanırım dil bilgisinden kaçırdınız biraz

Türkçe: 19a 1
İnkılap: Full
Din: Full
İngilizce: 6 doğru 4 yanlış
Matematik: 11 doğru 4 yanlış 5 boş
Fen: 12 doğru 8 yanlış
Şimdi, neyi hedeflediğinize bağlıdır. Hedefiniz yüksekse daha çok çalışmalısınız. İngilizce, Fen içler açıcı değil; Matematik kilit nokta, ona özen gösteriniz.

Ben teogdan 440 alıp askeri deniz lisesini kazanmıştım ve fen netlerim çok kötüydü tabi bu teog lgs de katsayı olarak fen edebiyat ve mat belirliyor onlara abanmanı tavsiye ederim

Şimdi, neyi hedeflediğinize bağlıdır. Hedefiniz yüksekse daha çok çalışmalısınız. İngilizce, Fen içler açıcı değil; Matematik kilit nokta, ona özen gösteriniz.
400 puan hedefim
Fen dersine biraz daha ağırlık vermenizi öneriyorum. Aynı şekilde matematiğiniz iyi gibi ancak birazcık daha uğraşılması gerek

Fen dersine biraz daha ağırlık vermenizi öneriyorum. Aynı şekilde matematiğiniz iyi gibi ancak birazcık daha uğraşılması gerek.
teşekkür ederiim
beyler gerçekten çok teşekkür ederim bu kadar bilgi alabilceğim kişiler gerçek hayatta pek yok baya yalnız bir tipim tekrardan çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…