LGS 393 puan ve OBP 99 ile nereye yerleşilebilir?

WhiteCloud1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar LGS sonuçları açıklandı ve kesinlikle beklediğimden çok daha düşük aldım (heyecan ve hastalık yüzünden :() aşırı üzgünüm, 450-460 arası bekliyordum ama yine de bir sormak istedim, Çorum'da yaşıyorum bu puanlarla nereye yerleşilebilir? LGS 393 OBP 99. 6, 7, 8 ortlalaması (OBP) 96.75.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar LGS sonuçları açıklandı ve kesinlikle beklediğimden çok daha düşük aldım (heyecan ve hastalık yüzünden :() aşırı üzgünüm, 450-460 arası bekliyordum ama yine de bir sormak istedim, Çorum'da yaşıyorum bu puanlarla nereye yerleşilebilir? LGS 393 OBP 99. 6, 7, 8 ortlalaması (OBP) 96.75.

Hocam OBP çok iyi her okula gidersiniz ama çevrenizdeki LGS'de iyi hocam 393 diye üzülmeyin o çok bir şey ifade etmiyor sıralama önemli.

Hocam bence lgs puanı ile git o kadar ortun varsa sayısalın iyidir diye düşünüyorum ömerderindere fen lisesine gidebilirsin

Hocam bence lgs puanı ile git o kadar ortun varsa sayısalın iyidir diye düşünüyorum ömerderindere fen lisesine gidebilirsin
402 puanla almiş geçen sene dene genede şansını olmazsa sungurlu fen lisesi yazabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı