LGS 497 puan ile lise önerisi

Kral söyleyeyim şimdiden düşünme sebepleri ise net puanları düşer artar ederse o zaman sıkıntı, liselerin yarısı (senin dediğin liselerde az) mobbing olayları yaşandığı içinde derslerinde zorlanabilirsin, benim bir olaydan davam var halen devam ediyor oda akran zorbalığından (yanlış anlama mağdur halindeyim) o yüzden diyorum.

Dediğim gibi bu senenin zorluğundan dolayı düşeceğini düşünüyorum ki zaten benim istediğim liselerden geçen sen taban puanı 500 olan tek lise İstanbul erkek. Mobbing olayına gelirsek ondan dolayı zaten öğrenci profili dikkat edeceğim özellikler arasında. Artı olarak babamın bu okullardan arkadaşları var bu okula giden öğrencilerin aileleriyle al-rkadaşlıkları da var. Bu yüzden öğrenci profili hakkında bilgi edinmem daha kolay. Mesela İstanbul erkekde okuyan birinden oradakilerin zengin, inek ve kendini beğenmiş olduğu hakkında yorumlar aldım. Bu yüzden orayı çok düşünmüyorum zaten.

Gelir zaten büyük ihtimalle diğer senelere nazaran daha zor olduğu için İstanbul erkek bile tam puanla almayabilir. Ben hangisi daha iyidir? Diye merak ediyorum.

Ben tabii ki de okumadım ama bildiğim kadarıyla kabataş zor ama üniversite konusunda inanılmaz yardımcı olan bir lise hedefin ODTÜ-Boğaziçi falansa bence kabataş hem sayısal olarak da daha mantıklı.

Dediğim gibi bu senenin zorluğundan dolayı düşeceğini düşünüyorum ki zaten benim istediğim liselerden geçen sen taban puanı 500 olan tek lise İstanbul erkek. Mobbing olayına gelirsek ondan dolayı zaten öğrenci profili dikkat edeceğim özellikler arasında. Artı olarak babamın bu okullardan arkadaşları var bu okula giden öğrencilerin aileleriyle al-rkadaşlıkları da var. Bu yüzden öğrenci profili hakkında bilgi edinmem daha kolay. Mesela İstanbul erkekde okuyan birinden oradakilerin zengin, inek ve kendini beğenmiş olduğu hakkında yorumlar aldım. Bu yüzden orayı çok düşünmüyorum zaten.

Dostum yazdığın liselerin hepsinde o tür tipler var kaçışın yok nasıl meslek liselerinde kekolar varsa dediğin liselerde de züppeler olacaktır.
Bu arada 497 inanılmaz iyi bir başarı tebrik ederim ben en kolay 2020'den 280 yapmıştım :)

Ben tabii ki de okumadım ama bildiğim kadarıyla kabataş zor ama üniversite konusunda inanılmaz yardımcı olan bir lise hedefin ODTÜ-Boğaziçi falansa bence kabataş hem sayısal olarak da daha mantıklı.

Dostum yazdığın liselerin hepsinde o tür tipler var kaçışın yok nasıl meslek liselerinde kekolar varsa dediğin liselerde de züppeler olacaktır.
Bu arada 497 inanılmaz iyi bir başarı tebrik ederim ben en kolay 2020'den 280 yapmıştım :)

Teşekkürler. Öğrenci profili hakkında haklısın ama İstanbul erkekte bunlar çoğunlukta şeklinde diye hatırlıyorum. Bir de üniversite olarak hedefim yurt dışında okumak Atatürk fen geçen sene 3 tane öğrenci göndermiş yurt dışına. Ama bu konuda galiba İstanbul erkek daha avantajlı çünkü yanlış bilmiyorsam Almanya ile bağlantısı var. Bir de yurt dışı çok fark etmez ama Almanya olursa daha iyi olur.

Teşekkürler. Öğrenci profili hakkında haklısın ama İstanbul erkekte bunlar çoğunlukta şeklinde diye hatırlıyorum. Bir de üniversite olarak hedefim yurt dışında okumak Atatürk fen geçen sene 3 tane öğrenci göndermiş yurt dışına. Ama bu konuda galiba İstanbul erkek daha avantajlı çünkü yanlış bilmiyorsam Almanya ile bağlantısı var. Bir de yurt dışı çok fark etmez ama Almanya olursa daha iyi olur.

Dostum eğer gerçekten yurt dışında okumak istiyorsan kesinlikle Erasmus+ projesi olan bir okula bak bunun puanlada alakası yok ben 280 puan yaptığım lisede stajımı İtalya'da yapacağım

Yani demek istediğim üniversite okuyup yurt dışına gitmesi kolay ama eğer lise zamanında Erasmus yapıp eğitim görürsen çok avantajlı olursun ilerleyen hayatında.

İstanbul erkek lisesi Erasmus konusunda sana çok yardımcı olacaktır Galatasaray, kabataş, Atatürk fen de Erasmus+ projesi yok sanırım baktım ama herhangi bir bilgi paylaşmamışlar.

Arkadaşlar, bu seneki LGS’de 1 inkılap yanlışı ile 497 puan yaptım. Şu an aklımda Atatürk Fen, Kabataş, İstanbul Erkek, Baykar Fen var. Konum olarak Sultanbeyli’ye yakın olması benim için avantajlı olacaktır. Sizce bu liselerin veya başka lise önerileriniz varsa artı ve eksileri nelerdir? (Baykar meslek lisesiydi, fen oldu.)
Yakından tanıdığım birisi baykar fen de okuyor asgari ücret alıyor diye biliyorum eğer mühendislikte ilerlemeyi düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz

Yakından tanıdığım birisi baykar fen de okuyor asgari ücret alıyor diye biliyorum eğer mühendislikte ilerlemeyi düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.

Şu an asgari ücretin yarısı ama asgari ücret arttıkça onu 1/3 üne eşitleyecekler. Zaten şu an en aklıma yatan da o

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı