LGS çalışmanız nasıl gidiyor?

Çoğu zaman olduğu gibi iyiyim. Adam olma yolculuğu nasıl gidiyor?
Bugün karar verdim. Hiç bir deneyimi olmayan bir salak arkadaşımın olduğunu fark ettim ve ona asla uymayacağım. Onun dışında lgs ye daha sık çalışıyorum ve kurtlar vadisinin 1.bölümünü sonunda bitirebildim. Gerçekten zamanım yok. Keşke zamanı satın almanın yolu olsa.

Zamanı satın almak yerine harcamayı dene bence

Zamanı satın alamazsın anca yönlendirebilirsin. Günlük rutin hazırlasan aslında 24 saat gayet yeterli süre.

Düşüş var şu sıralar ama yükseltmeye çalışıyorum. Şuan aldığım notlardan daha iyi alabileceğimi biliyorum ve ona uğraşıyorum.

Çok yanlış yapıyorsun, geçen sene seninle aynı şekilde çalıştım sonucum 445 kadar geldi, arada kendini meşgul edecek şeyler yapmalısın, fazla kafana takmışsın. Aynı zamanda test yerine ilk dönem konularında master boyutuna kadar çalış, test çözme, sadece çalış ve çalıştığın konuyla ilgili sorular çöz, bu şekilde eksiklerini kapat ve o şekilde denemeye gir.
Seninle tıpatıp aynı duyguları yaşadım geçen sene, sana söylediğim işe yarar yönelge sayede dershane denememde 420’ye kadar çıkmıştım 385’den, dediğim gibi konulara çalış her dakika test çözme yoksa ya aynı puanda kalırsın ya da gözünden bir şey kaçar puanın düşer.Lütfen kafanı bunaltma ve hayal ettiğin bir okulu düşünerek çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…