Çözüldü LGS de T.C. kodlanacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BERK_52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 15 Haziran'da LGS'ye gireceğim maalesef T.C. Mı hiç ezberleyeyim demedim. Biliyorum ezberlemek zor değil ama ezberlemedim. Sınav için ezberlemem gerekiyor mu optik formda kodlayacak mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 15 Haziran'da LGS'ye gireceğim maalesef T.C. Mı hiç ezberleyeyim demedim. Biliyorum ezberlemek zor değil ama ezberlemedim. Sınav için ezberlemem gerekiyor mu optik formda kodlayacak mıyım? Teşekkürler.

Kodlayacak mısın bilmiyorum ama benim zamanımda kimlik masada duruyordu T.C. numarana oradan bakabilirsin.

Hatırladığım kadarı ile optikler kodlanmış bir şekilde veriliyordu,başarılar dilerim.

Hayır, sadece cevaplar kodlanıyor.
Screenshot_20250609_012024_Chrome.jpg
Şu tarz bir şey yani üstte senin adın tckn vs. yazılı geliyor.(LGSnin Formu değil örnek ama böyle)

Optikler benimde hatırladığım direkt kodlanmış geliyordu, yani en azından benim girdiğim sene öyleydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı