LGS deneme net sonuçlarım dengesiz çıkıyor

Jextra

Decapat
Daha fazla  
Hocalarım ben anlamıyorum. Netlerim çok dengesiz. En sonki deneme sınavında 90 net yani Full yaptım. Bir önceki deneme daha düşük yaptım. Sınavın zorluğundan kolaylığından da değil. Okul denemesi. Okulda en sonki denemede 1. oldum bir hafta önceki denemede 10. oldum. Ondan önce 3., 14. sonra 11. oldum. Ne yapmalıyım?
Çok dengesiz dediğim gibi 1. olduğum denemede %0,01'lik dilimdeyim. 1 hafta sonra %5 - %6 .

Lgs'de bu şekilde yaparsam diye korkuyorum. En son ki denemede %0,01 yaptım diye ailem "Demek ki %1 e girecebilecek potansiyelin var" diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

En düşük notla en yüksek notun arasında alcağınızı tahmin ediyorum belki yüksektir belki de düşük size bağlı ayrıca dengeli gitmiyecek zaten dengesiz olması normal kafana takma.
Sınava girerkenki ruhsal halinede bağlı.

Hocalarım ben anlamıyorum. Netlerim çok dengesiz. En sonki deneme sınavında 90 net yani Full yaptım. Bir önceki deneme daha düşük yaptım. Sınavın zorluğundan kolaylığından da değil. Okul denemesi. Okulda en sonki denemede 1. oldum bir hafta önceki denemede 10. oldum. Ondan önce 3., 14. sonra 11. oldum. Ne yapmalıyım?
Çok dengesiz dediğim gibi 1. olduğum denemede %0, 01'lik dilimdeyim. 1 hafta sonra %5 - %6.

LGS'de bu şekilde yaparsam diye korkuyorum. En son ki denemede %0, 01 yaptım diye ailem "demek ki %1'e girecebilecek potansiyelin var" diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ne yapacağımı soruyorum siz tahmin ediyorsunuz yardımcı olsanız.

Düzenledim okursan sevinirim.

Çok dengesiz dediğim gibi 1. olduğum denemede %0, 01'lik dilimdeyim. 1 hafta sonra %5 - %6.

LGS'de bu şekilde yaparsam diye korkuyorum. En son ki denemede %0, 01 yaptım diye ailem "demek ki %1'e girecebilecek potansiyelin var" diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sizin bu aslında bıkma durumunada bağlı eğer bıktıysanız 1-3 hafta arasında bir ara verebilirsiniz o hafta arasında deneme netleriniz düşerse takmayın bu normal o haftalardan sonra tam gaz devam konular değişmiyor zaten.

Düzenledim okursan sevinirim.

Sizin bu aslında bıkma durumunada bağlı eğer bıktıysanız 1-3 hafta arasında bir ara verebilirsiniz o hafta arasında deneme netleriniz düşerse takmayın bu normal o haftalardan sonra tam gaz devam konular değişmiyor zaten.

3 ay olduğu için çok zaman var. Ağırlıklı olarak soru mu çözeyim yoksa deneme mi çözmeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı