LGS denemelerindeki net nasıl arttırılır?

matematikten 35
fenden 35
türkçe 30
paragraf 30(her hafta +2)
din-ingilizce-inkılap 15
soru yeterli olur

Şey fazla gibi biraz.
Hocam emin olun fazla diyerek 17 netlere çıkmazsınız

Hocam okulda boş dersleriniz oluyorsa halledebilirsiniz

Matematikten 35.
Fenden 35.
Türkçe 30.
Paragraf 30(her hafta +2)
Din-İngilizce-inkılap 15.
Soru yeterli olur.

Hocam emin olun fazla diyerek 17 netlere çıkmazsınız.

Din kitabım yok her kitap almaya gittiğimde unutuyorum bunlar günlük mü biraz azaltsak olur mu bende dengeye sokarım bana bir program hazırlar mısınız?

Din kitabım yok her kitap almaya gittiğimde unutuyorum bunlar günlük mü biraz azaltsak olur mu bende dengeye sokarım bana bir program hazırlar mısınız?
Hocam tabiki de siz bilirsiniz başlangıçta hergün ana derslerden 20 şer ara derslerden 10 ar soru çözer ve gün geçtükçe arttırırsanız 1 ay içinde 350 üstüne çıkarsınız diye düşünüyorum

Ve derslerinizi aksatmadan devam ederseniz hedefinize çok kolay ulaşırsınız

Hocam bir de lgs de zor sorular olduğunu düşünmeyin lgs yi zor kılan şey stres faktörü

Hocam tabiki de siz bilirsiniz başlangıçta hergün ana derslerden 20 şer ara derslerden 10 ar soru çözer ve gün geçtükçe arttırırsanız 1 ay içinde 350 üstüne çıkarsınız diye düşünüyorum

Hocam bir de lgs de zor sorular olduğunu düşünmeyin lgs yi zor kılan şey stres faktörü
Tamam hocam o halde 20 paragraf 10 inkılap 20 fen 20 matematik bazı günler fen yerine iptal edip ingilizce yaparım 10 soru yeterli 60 soru falan yeterli diye düşünüyorum.

Bu sorular yanlış veya doğru olsa bile etkisi olurmu ilk önce konu tekrarı yapıp mı çözeyim defteri okuyup bu gidişle 440 üstü falan yaparmıyım lgs puanı.

Tamam hocam o halde 20 paragraf 10 inkılap 20 fen 20 matematik bazı günler fen yerine iptal edip ingilizce yaparım 10 soru yeterli 60 soru falan yeterli diye düşünüyorum.

Bu sorular yanlış veya doğru olsa bile etkisi olurmu ilk önce konu tekrarı yapıp mı çözeyim defteri okuyup bu gidişle 440 üstü falan yaparmıyım lgs puanı.
Hocam kendinize inanır ve hedefinizden şaşmazsanız yapamayacağınız şey yok

Hocam meb dağıtıyor olması gerek. İlk kazanım konuyu pekiştirmek anlamak için baktınki soru sayısına göre artış var o zaman yenil nesile geç

Merhaba arkadaşlar 8.sınıf öğrencisiyim LGS'ye çalışıyorum test konu anlatım tekrar ile ama denemelerim yükselmiyor. Aralıkta girdim okulda ve evde çözdüm ama evde çözdüğümde mahallede kazı çalışması oldu 20 dakika odağım bozuldu ve dikkkatsizlik oldu ve şöyle saçma bir şey oldu. Mesela din kısmını çözdüm hemen cevap anahtarına baktım acaba neden öyle yaptım öyle bilmiyorum. Evde ilk defa yaptım ve dikkatsizlik oldu ve iyi olmadı ve zor geldi sözelde 13 dakika arttı sayısalde 25 dakika falan arttı. Alışamadım evdekine ve deneme zor geldi ve moralim çok bozuldu sonuçlar aşağıda hazirana kadar nasıl yükseltirim gelişirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aralıktaki okulda girdiğim deneme Av yayınları.

Türkçe 12 doğru 8 yanlış.
İnkılap 3 doğru 7 yanlış.
Din 9 doğru 1 yanlış.
İngilizce 2 doğru 8 yanlış.
Matematik 5 doğru 11 yanlış 4 boş.
Fen 7 doğru 13 yanlış 267 puan.

Bugün çözdüğüm Palme yayınları.

Türkçe 9 doğru 11 yanlış.
İnkılap 4 doğru 6 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 5 doğru 5 yanlış.
5 doğru 15 boş.
Fen 9 doğru 9 yanlış 2 boş 286 puan.

@Ağabey38 @GucukBey
Hocam diğer konularda bahsettiğiniz üzere yüksek yaptığınızı sanıyordum ne ise konudan sapmayalım 2.dönem başlarında başladım 270 puandan dünkü okul denemesindeki sonuçlarıma göre 300 puana çıktım size önerim bol bol paragraf çöz kitap olu kazanım matematik,fen konu tekrarları ile diğer özelleri yaparsınız zaten dil bilgisini anlamadıysanız boş bırakın max 3-4 çıkıyor ben gram dil bilgisinden anlamam boş bıraktım matematik fen çözdüm 300e yükseldim dönem sonunada inşallah 360 falan bekliyorum

Hocam diğer konularda bahsettiğiniz üzere yüksek yaptığınızı sanıyordum ne ise konudan sapmayalım 2.dönem başlarında başladım 270 puandan dünkü okul denemesindeki sonuçlarıma göre 300 puana çıktım size önerim bol bol paragraf çöz kitap olu kazanım matematik,fen konu tekrarları ile diğer özelleri yaparsınız zaten dil bilgisini anlamadıysanız boş bırakın max 3-4 çıkıyor ben gram dil bilgisinden anlamam boş bıraktım matematik fen çözdüm 300e yükseldim dönem sonunada inşallah 360 falan bekliyorum
İnşallah daha iyilerini de yaparsınız hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı