LGS denemelerindeki net nasıl arttırılır?

Netlerimiz kaç meraktan soruyorum konu tekrarı halledip internetten veya kaynak kitabınızdan günlük 30 40 soru çözersen halledersin 14 doğru 3 boş 3 yanlış arasında gidiyorum

Hocam Bi ben hocalarla ortak yolu bulamadım nasıl anlaşıyorsunuz?
Hocam netlerim son zamanlarda düştü başlarda fullüyordum şimdi 15-17 civarına düştü

Hocam sorumu yanlış anladınız hocalarla iyi anlaşamıyorum ben.

YouTube'da aç izle hocam yüzlerce kanal var hangisinde daha iyi anlarsan sana kalmış ama ben rehber matematik ve tonguç izlerdim ve şuna çok dikkat edin ❗❗❗️ konuyu dersde dinleyin mümkünse sonrasında zor oluyor anlaması.

YouTube'da aç izle hocam yüzlerce kanal var hangisinde daha iyi anlarsan sana kalmış ama ben rehber matematik ve tonguç izlerdim ve şuna çok dikkat edin ❗❗❗️ konuyu dersde dinleyin mümkünse sonrasında zor oluyor anlaması.
Derslerde gram bir şey anlamıyorum benimki tam bir başarı hikayesi temelim hiç yok derslerde kafayı vurup yatarım anlamadığım için her şeyi kendim hallettim

Bende LGS öğrencisiyim, en son girdiğim denemede (Bilfen) benim de netlerim biraz normalin altına düştü o yüzden soracağım da, burada aynı denemeye giren var mı son iki hafta civarında?

Bende LGS öğrencisiyim, en son girdiğim denemede (Bilfen) benim de netlerim biraz normalin altına düştü o yüzden soracağım da, burada aynı denemeye giren var mı son iki hafta civarında?
Netlerin kaçtı hocam ?

Gençler herkes matematik çözecek fen çözecek diye bir şey yok. Kendinizi iyi almaya şartlamanızda pek iyi değil olursa olur olmazsa olmaz ancak kararlıysanız sosyal ve din gibi derslere direkt olarak çalışmayın. Cevap zaten sorunun içinde çıkıyor onun yerine paragraf çözün. Matematik ve fende bazen cidden kafa almıyor zaten iyi yaptığınız dersleri fullemeye çalışın. Çözemediğiniz soruları da zaten çözemiyorum deyip kenara atmayın. Cevabını araştırın bulun işte o zaman o soru size bir şey kazandırır. Çözemediğiniz soruları da forumda paylaşın illaki size cevap veren olur. Yapamadığınız soruların peşinden koşun! Hayır zorlaya zorlaya liseye giderseniz. Lisede çok daha zorlancaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı