LGS hazırlığı için öneriler

@TheMHK zaten ben arkadaşlarım falan soru yapamadigimda falan yardımcı oluyor bu yıl ben bir kere 494 aldim ama en çok korktuğum şey 2025'teki gibi olması.
Bu seneki sınav gayet kolaydı, sosyal medyada gördüğünüz boş boş içeriklere kanmayın. 700 Tane birinci var, nasıl zor olduğuna inandınız? Önceki sene bile 300 birinci vardı. Her sene öğrenciler 'bizim sınavımız çok zor' triplerine giriyor.

@TheMHK zaten ben arkadaşlarım falan soru yapamadigimda falan yardımcı oluyor bu yıl ben bir kere 494 aldim ama en çok korktuğum şey 2025'teki gibi olması.
Senin arkadaşların iyi ise 1-0 öndesin bu gayet iyi hoca örnek soruları birde 2018 den bu güne kadar olan lgs leri çözmeni öneririm ben son 2 hafta birde konular bittiğinde 2 kere fln çözmüşdüm 2025 teki gibi olmasından korkma 2025 deki sorular evet kısmen zordu ama gerçekten bazı denemelerden yayınlardan kolaydı ve sınavın zor gelmesi bizim işimize gelir çünkü kolay geldiğinde yapamayan çocuksa iyi yapacak yapan çocukda iyi yapacak sen hep en zor gibi olacak düşün sen işini kış tut kış gelirse şansımıza birde farklı farklı yayınlardan çözmen iyi olur son 1-2 ay ise branş denemelerini öncelik ver Nasip olursa panik yapmazsan yaparsın birde büyütülecek birşey değil sınavda. Çıkdıkdan sonra acayip rahatlayacaksın birde son 1 ay fazla şeker tüketmeni vs önermem bide çok yüklenme kendine biliyorum uzun oldu kusura bakma ama bende böyleyim anlattıkça anlatasım geliyor:) umarım işine yarayabilmişimdir:)

Bu seneki sınav gayet kolaydı, sosyal medyada gördüğünüz boş boş içeriklere kanmayın. 700 Tane birinci var, nasıl zor olduğuna inandınız? Önceki sene bile 300 birinci vardı. Her sene öğrenciler 'bizim sınavımız çok zor' triplerine giriyor.
Evet haklısın ama bence bu seneki sınavda bir bit yeniği vardı be hoca bu arada 2025 sınavı ortalama zorlukdaydı bence harbi abartıyorlar

@FındıkçıErdem bu arada 2024'e göre zordu ama çok fulleyen çıkmış yani yuzdelikler artar diye korkuyorum.

@TheMHK çok sagol zaten hocalarda öyle diyor ins 460 üstü alirim

Son düzenleme:
@fartek @TheMHK @vmrt @FındıkçıErdem @Andy deufresne çok teşekkürler öncelikle ben zaten normalde geçen yıl 421 puan aldım en düşük dershaneye beni burslu aldılar ortalama 450+ puan alıyorum sizce 460 üstü alir miyim?
Gerçekten disiplinli bir şekilde çalıştığın zaman Allah'ın izniyle alırsın, ama unutma piyasadaki çoğu deneme LGS 'den çok farklı. Yani demek istediğim, deneme sınavlarından aldığın puanlarla övünerek sınava girme. Yanlış anlama aldığın puanlar çok iyi; ama LGS, deneme sınavları kadar hafife alınacak veya gözünde çok büyütüp abartılacak bir şey değil. Sadece önceki girdiğin hiçbir sınav kadar kolay olmayacağının, ama imkansız da olmadığının bilincinde girmen en iyisi. Önceki yanıtıma ek olarak bir de bol bol paragraf çöz. Sınava 1-2 ay kala geçmiş LGS 'lerin hepsini çözmeyi unutma. İnşallah hakkında hayırlısı olur, şimdiden başarılar.

@fartek Zaten benim düşük aldığım sinavlardaki yanlışları götürünce bu LGS de çıkmaz bu denenmeyi önemseme vs dediler.

Bende girdim sınava sıfır çalışma sadece yazılılara çalıştım ve 390 aldım,450 yaparsın.Zorluğu vardı ama medyadaki algılar kadar zor değildi,450 460 yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı