LGS hedefi için nasıl çalışmak gerekir?

Hocam LGS'ye çalışıyorsunuz elinizden geleni yapın matematik konularını hızlıca bitirip deneme çözmüştüm ben ama unutmayın LGS çok kafaya takılacak bir sınav değil asıl olay lisede başlıyor fakat arkadaşların dedikleri doğru arkadaş çevresi çok önemli düzenli bir program yapıp çalışabilirsiniz ne kadar soru görürseniz sınavda o kadar iyi yaparsınız.
Evet hocam aynı zamanda arkadaş ortamı çok önemli. Ben şahsen adam akıllı çalışmadım 400 puan aldım ve sınıftaki 16 erkekten 12 si berbat diyebilirim. O 4 kişide benim kafa yapımda değiller. Eğer böyle bir şey istemiyorsanız gerçekten çalışmanız lazım.

Evet hocam aynı zamanda arkadaş ortamı çok önemli. Ben şahsen adamakıllı çalışmadım 400 puan aldım ve sınıftaki 16 erkekten 12'si berbat diyebilirim. O 4 kişide benim kafa yapımda değiller. Eğer böyle bir şey istemiyorsanız gerçekten çalışmanız lazım.

Kesinlikle hele karne notuyla alan devlet okulları gerçekten it kopuk kaynıyor arkadaşımdan biliyorum.

Türkçede bol paragraf çöz, matematikte problemlere iyice bak. LGS bildiğim kadarıyla sayısal zeka gerektiriyor, konulardan ziyade bol soru çözmeye bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı