LGS için çok mu geç kaldım?

Adı nitelikli diye hayatsız gibi çalışıp o okula gitmektense ilçedeki farklı bir okula gitmek daha mantıklı.

Hocam bana göre çok fazla kötü notunuz yok. Bir yabancı dili bir de resim ve azıcık da matematiği düzeltirseniz 2. dönemde ortalamanız düzelir gibi. Bunun dışında LGS için o kadar da geç değil. Bu sizin bakışınıza bağlı. Olumlu bakmaya çalışın, ki zaten LGS'ye daha var. Eksik olduğunuz konulara yoğunlaşın. 15 tatili özellikle iyi değerlendirin.

Sana bir şey diyeyim mi notların vasat olsaydı bu gönderiye gülerdim ama gene de hiçbir şey için geç değildir her ne olursa olsun o kapasite var gibi sende.

Adı nitelikli diye hayatsız gibi çalışıp o okula gitmektense ilçedeki farklı bir okula gitmek daha mantıklı.
Duyan da sanacak ki nitelikli okullara gitmeyenler gününü gün ediyor. Birçoğunun otobüse binecek parası zor oluyor.

Şu sıralar 7-8 saat planlı çalışarak başarılı olabilirsiniz bence. Ama 1. dönemi de tekrar edin çünkü soruların çoğu o konulardan çıkıyor.

13-14 yaşında arkadaşlarıyla gezme ihtiyacı da olan bir çocuğun 12 saat çalışması nedir? Sadece uyumaya yemek yemeye tuvalete falan zaman kalıyor.

Ona da yetmiyor hocam bazı şeyleri aynı anda yapması gerekiyor

Duyan da sanacak ki nitelikli okullara gitmeyenler gününü gün ediyor. Birçoğunun otobüse binecek parası zor oluyor.

Nitelikliye gidenler uçakla beleş mi gidiyor?

Nitelikliye gidenler uçakla beleş mi gidiyor?
Ben de bunu diyorum. Ülkede herkesin hayatı kötü. Kendisi başarılı olamayan tipler ders çalışanları soğutmak için hayatsîz gibi ders çalışacağıma gençliğimi yaşarım diyor, gençliğimi yaşarım dediği de Instagram'da takılmak

Çok doğru diyorsun iyi bir lise kazanırsan iyi arkadaşın olur maddi durum ve ailen iyiyse arkadaşların ile takılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…