Dershaneye gidilir mi?

cileklikek

Hectopat
Günaydınlar. Biliyorsunuz bu sene harika bir sınava girdik ve birçoğumuzun emegi çöp oldu maalesef. Mezuna kalacağım. Geçen sene okul yuzunden ne duzgunce ders alabildim ne de kendim calisabildim. Bu sene dershaneye gitmek istiyorum. Fiyatlarından haberdar olan varsa beni de bilgilendirebilir mi?

Günaydınlar. Biliyorsunuz bu sene harika bir sınava girdik ve birçoğumuzun emegi çöp oldu maalesef. Mezuna kalacağım. Geçen sene okul yuzunden ne duzgunce ders alabildim ne de kendim calisabildim. Bu sene dershaneye gitmek istiyorum. Fiyatlarından haberdar olan varsa beni de bilgilendirebilir mi?

Evde veya kütüphanede disiplinli olabilecekseniz dershaneye asla gerek yok.

Geçen sene denedim disiplin sağlayamadım o yüzden istiyorum.

Disiplinin yanında kütüphane veya evde çalışmanın verdiği çok ağır bir psikolojik yük var. Dershanelerde 10 dakikalık aralar bile arkadaş çevresi sayesinde üzerindeki psikolojik yükü aşırı şekilde azaltır ve verimli ders çalışmaya yardımcı olur.

Bence sınav süreci tamamen psikolojik bir savaş olduğu için sürekli tek kalıp sosyallesemeyecegin bir ortam yarardan çok zarara sebep olabilir.

İyi bir dershaneye gidecekseniz, evet gidilir. Okul bittiği için aşırı ağır da gelmeyecektir. Ben yerinizde olsam dershane + eve gidince 2-3 saat çalışma veya tekrar şeklinde ilerlerdim.

Bu arada bu seneki sıralamanızı kaç bekliyorsunuz ve seneye hedefiniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı