LGS için günlük 1-2 deneme yeterli mi?

Daha fazla  
Günlük LGS'de en çok soru çıkan derslerden en az 1 deneme çözüyorum, 2'ye çıktığı da oluyor. Soruların zorlukları LGS düzeyi. Yanlış yaptığım soruların da çözümüne bakıyorum. Sizce LGS'de 420 almak için yeterli olur mu?

Günlük LGS'de en çok soru çıkan derslerden en az 1 deneme çözüyorum, 2'ye çıktığı da oluyor. Soruların zorlukları LGS düzeyi. Yanlış yaptığım soruların da çözümüne bakıyorum. Sizce LGS'de 420 almak için yeterli olur mu?

Yanlıslarının uzerıne gıt ve 2 deneme olması ıcın zorla kendını rahat bır sekılde alacagını dusunuyorum.

Yeterli olur konu eksiğin yoksa bol bol deneme çöz soru kalıplarını anlıyorsun netlerde yükselme yaşarsın.

Sana bir taktik vericeğim işine çok yarıyacak. Yanlış yaptığın soruları hocaya sormak başka birisine sormak veya soru çözümü izlemek yerine sorunun üzerine kendin git ve kendi çözümünü üret bi sonraki denemende aynı soru tipinden yanlış yapıyorsan başka bir şekilde yap yani kendi şeklini öğren bu şekilde daha pratik olur. Hiç anlamadın yapamıyosan o zaman hocana veya soru çözümünü izle.

Kardeşim LGS çok önemli değil. Önemli olan ÜNİVERSİTE sınavı. Çok kafana takma kasma akışına bırak yaparsın.

Soru bankası çözmek daha iyi olur gibi zorlandığınız veya anlamadığınız konuları konu testi çözerek halledip sonra denemelere başlamanız daha doğru olur. Yeterli olur mu bilemeyiz sen hiçbir şey anlamıyorsan o çözdüklerinden olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı