LGS için matematik kazanım kaynağı önerisi

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Hocalarım matematiğim çok kötü(yeni nesil çözemiyorum) okuldaki matematik hocama dershanedeki hocalarıma sordum bana kazanım çözmelerimi söylediler birkaç öneri aldım ama sizdende öneri almak istiyorum söyledikleri öneriler: Orjin, Hiper ve dersimiz sitesi buradaki kazanımları çözebilirim dediler aslında Hiper'i almayı düşünüyorum fakat diğer 2'si için bilemedim orjin 2024 basımını bulamadım, sitedeki için ise bilgisayardan çözmek faydalı olur mu bilmiyorum. Öbür türlü fotokopi çekmem gerekecek.
Şimdiden teşekkürler.

Yeni nesil çözemiyorum diye bir şey yok çözeceksin. Hatırladığım kadarıyla Okyanus Yayınları'nın kırmızı bir kitabı vardı o çok kaliteliydi ayrıca fenomen yayınlarının matematiği de çok iyiydi. Bu iki kitabı hakkını vererek çöz, üstüne de çıkmış soruları çöz LGS de fullemezsen beni bul.

Yeni nesil çözemiyorum diye bir şey yok çözeceksin. Hatırladığım kadarıyla Okyanus Yayınları'nın kırmızı bir kitabı vardı o çok kaliteliydi ayrıca fenomen yayınlarının matematiği de çok iyiydi. Bu iki kitabı hakkını vererek çöz, üstüne de çıkmış soruları çöz LGS de fullemezsen beni bul.

Paragrafım iyi kitapta okuyorum fakat soruyla sadece bakışıyoruz hiçbir şey anlamıyorum sorudan o yüzden çözemiyorum örnek veriyorum dün çözmeye çalıştım ilk soruyu çözemedim çözümüne baktım 2.ye geçtim onu da çözmeye çalıştım onu da yapamadım çözümüne baktım öyle öyle gidiyor.

Paragrafım iyi kitapta okuyorum fakat soruyla sadece bakışıyoruz hiçbir şey anlamıyorum sorudan o yüzden çözemiyorum örnek veriyorum dün çözmeye çalıştım ilk soruyu çözemedim çözümüne baktım 2.ye geçtim onu da çözmeye çalıştım onu da yapamadım çözümüne baktım öyle öyle gidiyor.
Yapacaksın mazeret değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı