LGS için Nartest yayinlari alınır mı?

Tufkeyn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram
Meslek
Köle/ögrenci
Arkadaşlar, nartest yayınlarını nasıl buluyorsunuz? Şu anda onların matematik branş denemesini çözüyorum, ancak LGS sorularından daha zor gibi görünüyor. Sizce nartest yayınları, LGS zorluğunda mı yoksa daha mı zor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, nartest yayınlarını nasıl buluyorsunuz? Şu anda onların matematik branş denemesini çözüyorum, ancak LGS sorularından daha zor gibi görünüyor. Sizce nartest yayınları, LGS zorluğunda mı yoksa daha mı zor?
Daha zor, zamanımda çözmüştüm. Fullemek gibi bir hedefin varsa çözmelisin yoksa gerek yok.

Daha zor, zamanımda çözmüştüm. Fullemek gibi bir hedefin varsa çözmelisin yoksa gerek yok.

8 net yapıyorum denemede nartest te 16 falan anlayamıyorum nasıl oluyor ya ben sıkıntılıyım ya da denemeler çok zor okuldaki.

Dosya Ekleri

• 110000304158538.jpg
    110000304158538.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 75
Şu deneme seti.
Hatırladım, bu zor olmayan ama yine de nartest kalitesinde bir deneme. Power-up serisi seni daha çok zorlayacaktır. Ayrıca zorlanmak istiyorsan okyanus master denemesi çözebilirsin. Genel denemelerde şu an ki netinin yarısını yapman: Ya branşta süre tutmadığının ya da genel denemede fene fazla önem veriyorsun demek.

Hayır zaten almışsın, onu diyorum.
Gereksiz mesaj atmayın. Moderatörler düzeltiyor bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı