LGS için nereden başlanmalı?

Hocam şimdiden zorbalanma gibi şeylere kafasınızı takmayın hedefiniz başarı olsun. Sıkılma daralma gibi durumlar için de dediğim gibi düzenli program gerekli.

Çalışmaktan sıkılıp Nisan ayında çalışmayı bırakırım diye korkuyorum.
o yüzden hemen derslere asılma. Çalışcaksın ama günde 100 soru yeter. 150 ye çıkarorsan muhteşem. 1.dönemin ortasına geldiğinde 200 250 ye çıkar. 2. dönemin başı 300 Son 2 ay kala 300 350 en az çözmen gerek. Böyle gidersen sıkılmassın

Bırakmayacaksın işte kardeşim yazdım nedenlerini aklına bunlar gelsin kendini zorla. 1 yıl zorla sonra en azından 9da yatarsın.
Çok haklısın abicim. Gerçekten çok yanlış bir kafa yapısı niye nisanda bırakasın ki? Çalışmayı disipline oturtursan zaten her gün istemesen de çalışırsın.

Öncelikle telefondan, bilgisayardan, sosyal medyadan, oyunlardan uzaklaşman gerek.
Bunları bırakmazsan olmaz, soru çözmeyi ve tekrar etmeyi alışanlık yapacaksın.

Tonguç izlemesine gerek yok çalışma programlarının faydalı oldugunu düşünüyorum sadece ona baksa yeterli.

Lise sadece arkadaş ve çevre için değildir. İyi bir lise iyi bir üniversite demek iyi bir üniversite de iyi bir mesleğin olma ihtimalini arttırmak demek. Gerçekten iyi bir meslek istiyorsan iyi bir lise ve iyi bir üniversite gerekebilir. Bence çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…