LGS için nereden başlanmalı?

Hocam şimdiden zorbalanma gibi şeylere kafasınızı takmayın hedefiniz başarı olsun. Sıkılma daralma gibi durumlar için de dediğim gibi düzenli program gerekli.

Çalışmaktan sıkılıp Nisan ayında çalışmayı bırakırım diye korkuyorum.
o yüzden hemen derslere asılma. Çalışcaksın ama günde 100 soru yeter. 150 ye çıkarorsan muhteşem. 1.dönemin ortasına geldiğinde 200 250 ye çıkar. 2. dönemin başı 300 Son 2 ay kala 300 350 en az çözmen gerek. Böyle gidersen sıkılmassın

İyi lise tüm hayatını değiştirir çalışmaya ne zaman başlamalısın? Hemen şimdi başlayabilirsin bahane üretme git ve "çarpanlar ve katlar" konu anlatımı izleyerek başla.

Tonguç gerçekten çok yüzeysel anlatan artık liseye geçmek üzere olan biri için fazla çocuksu olan bir kanal.

Alternatif olarak benim de yararlandığım şöyle bir kanal var sınavdan önce dinliyordum hoşuma gidiyordu tabii ki isteğine bağlı fakat bence bu hoca iyi anlatıyor:

Tonguç izlemesine gerek yok çalışma programlarının faydalı oldugunu düşünüyorum sadece ona baksa yeterli.

Lise sadece arkadaş ve çevre için değildir. İyi bir lise iyi bir üniversite demek iyi bir üniversite de iyi bir mesleğin olma ihtimalini arttırmak demek. Gerçekten iyi bir meslek istiyorsan iyi bir lise ve iyi bir üniversite gerekebilir. Bence çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı