Hocam ne cesaret varmış ben 9.sınıfın ilk haftasında sınıfa gitmiyodumevine ziyaret etmeye başladım
Hocam ne cesaret varmış ben 9.sınıfın ilk haftasında sınıfa gitmiyodumevine ziyaret etmeye başladım
Lgs de sadece 4 işlemle ve mantıkla çözülebilecek sorular var açıp bakabilirsin. Örneğin grafik ve motif soruları var sadece bunlar aklımda kalmış ayıca ben arkadaşı motive ediyorum matematiğin kolay olduğunu ve yapabileceğini göstermeye çalışıyorum.Çocuk demiş ki 2024 lgs matematik çok korkutucuydu yapamadım sen hala matematik korkma diyorsun fakat çocuk yapamıyor. Bunu demen 5. sınıflar bile yapabiliyor ben yapamıyorum kafası oluşturur.
5. sınıf müfredatında köklü ifadeler, üslü ifadeler, denklemler, açılar yok acaba 5. sınıf biri nasıl yaptı? Hiç bir lgs konusu bilmezken.
Böyle motivasyon düşürücü veya öğüt verici yorumlar yapmak yerine şunları yazabilirsin:
Eğer 9 ay boyunca disiplinli bir şekilde her gün belirli bir saatte arttıra arttıra eksiklerine çalışırsan matematik netlerini arttırabilirsin durumun varsa özel ders alabilirsin veya internetten anlamadığın konuların konu anlatımını dinleyebilirsin. Eğer matematikte eksiğin varsa matematiğe yoğunlaş.
Alakası olmadığını düşünüyorum ben ikinci günden arkadaşlarımın evine ziyaret etmeye başladım ve şu anda gayet güzel arkadaşlıklarımız var.
Merhaba, 8.sınıfa geçtim ve LGS'den korkmaya başladım. LGS 2024 sorularını gözlemledim fakat sorular gözüme aşırı korkutucu geldi. Özellikle matematik ve Fen'i yapamıyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Nereden çalışmalıyım? Ne zaman başlamalıyım?
2020 2019 yada 2018 de girmiş olabilirLGS'ye girip nasıl mühendis olabiliyorsunuz? LGS 2018 yılında geldi. Acaba TEOG'a girmiş olabilir misiniz?
Şimdilik sadece 8.sınıfın konularına çalışsam olur mu?Lgs de sadece 4 işlemle ve mantıkla çözülebilecek sorular var açıp bakabilirsin. Örneğin grafik ve motif soruları var sadece bunlar aklımda kalmış ayıca ben arkadaşı motive ediyorum matematiğin kolay olduğunu ve yapabileceğini göstermeye çalışıyorum.
Öncelikle telefondan, bilgisayardan, sosyal medyadan, oyunlardan uzaklaşman gerek.
Bunları bırakmazsan olmaz, soru çözmeyi ve tekrar etmeyi alışanlık yapacaksın.
İşte bunları düşün gazla dostum arkana bakma kendini zorla elinden geleni yapmakla olmuyor gerekirse 2 katını yapacaksın.Ortaokul ortamım çok kötü, yine öyle bir ortama düşmek istemiyorum.
Şimdilik sadece 8.sınıfın konularına çalışsam olur mu?
Hocam bahsettiğiniz senelerde girse anca liseden mezun olup üniversite okumaya başlayabilir. Mezun olması için daha çok vakit lazım.2020 2019 yada 2018 de girmiş olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.