E egetunalı Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #51 737342 dedi: Makine mühendisiyim derken makine mühendisliği öğrencisiyim demek istedi herhalde. Eğer mezun olduysa haklısınız teoga girmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim.
737342 dedi: Makine mühendisiyim derken makine mühendisliği öğrencisiyim demek istedi herhalde. Eğer mezun olduysa haklısınız teoga girmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim.
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 28 Temmuz 2024 #52 egetunalı dedi: Makine mühendisliği hocam. Genişletmek için tıkla... Oo hocam baya güzel umarım hızlıca mezun olursun. C, C#, C++ öğrenmeye şimdiden başla bence baya gerekli olacak.
egetunalı dedi: Makine mühendisliği hocam. Genişletmek için tıkla... Oo hocam baya güzel umarım hızlıca mezun olursun. C, C#, C++ öğrenmeye şimdiden başla bence baya gerekli olacak.
7 737342 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 341 28 Temmuz 2024 #53 egetunalı dedi: Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemeye gerek yok hocam hepimiz insanız hatalarımız olur
egetunalı dedi: Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemeye gerek yok hocam hepimiz insanız hatalarımız olur
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Temmuz 2024 #54 egetunalı dedi: Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi üni ayıptır sorması?
egetunalı dedi: Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi üni ayıptır sorması?
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 28 Temmuz 2024 #55 picl zhmey dedi: Kardeş otur oturduğun yerde takma kafaya. Ne olacağı belli değil. Ben sınavdan on gün önce yazı yazdığım elimi kırdım mesela. Sen okulda dersini dinle yeter. Eve gelince de konu eksiğin varsa kapat. Sonrası paso soru çözme ve soru tiplerini öğrenme. Genişletmek için tıkla... Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence. KiloZuluSierra dedi: Hocam hangi üni ayıptır sorması? Genişletmek için tıkla... MIT diyormuş
picl zhmey dedi: Kardeş otur oturduğun yerde takma kafaya. Ne olacağı belli değil. Ben sınavdan on gün önce yazı yazdığım elimi kırdım mesela. Sen okulda dersini dinle yeter. Eve gelince de konu eksiğin varsa kapat. Sonrası paso soru çözme ve soru tiplerini öğrenme. Genişletmek için tıkla... Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence. KiloZuluSierra dedi: Hocam hangi üni ayıptır sorması? Genişletmek için tıkla... MIT diyormuş
E egetunalı Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #56 KiloZuluSierra dedi: Hocam hangi üniversite ayıptır sorması? Genişletmek için tıkla... Bilkent hocam.
KiloZuluSierra dedi: Hocam hangi üniversite ayıptır sorması? Genişletmek için tıkla... Bilkent hocam.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 28 Temmuz 2024 #57 720718 dedi: Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence. Genişletmek için tıkla... Elini kıracaksın demedik. Okul bile daha başlamış değil. Hayatta her şey olabilir. Daha şimdiden dert edecek durum yok.
720718 dedi: Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence. Genişletmek için tıkla... Elini kıracaksın demedik. Okul bile daha başlamış değil. Hayatta her şey olabilir. Daha şimdiden dert edecek durum yok.
8 811663 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 28 Temmuz 2024 #58 Şimdi başlayayım mı yani? 420 falan alsam çok iyi olur.
7 737342 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 341 28 Temmuz 2024 #59 egetunalı dedi: Bilkent hocam. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun
E egetunalı Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #60 Silinen üye dedi: Şimdi başlayayım mı yani? 420 falan alsam çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tam gaz devam.
Silinen üye dedi: Şimdi başlayayım mı yani? 420 falan alsam çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tam gaz devam.