LGS için tavsiyeleriniz

Helal sana böyle kararlı. Bu arada sınav yaklaşıyor diye stres yapma. Yapamazsın diyen arkadaşlarına veya başka birilerine inat hırs yap yüksek puan al.

Çalışma soruları yayınlandı bildiğin üzere onları bitirmem faydalı olmaz mı son 5 gün içerisinde(Cuma dinlenmek şartıyla).

Şu duyguyu düşün ve ona göre yap. Senden kendini üstün sanan çocukları geçip nasıl gövde gösterisi yapacağını aklına getir.

Helal sana böyle kararlı. Bu arada sınav yaklaşıyor diye stres yapma. Yapamazsın diyen arkadaşlarına veya başka birilerine inat hırs yap yüksek puan al.

Konu başında birisi herkesin tam puan aldığını söylemişti
Şu duyguyu düşün ve ona göre yap. Senden kendini üstün sanan çocukları geçip nasıl gövde gösterisi yapacağını aklına getir.

Futbol oynadığım için yapamayacağımı düşünen hocaların ağzına sokacağım sınav sonuçlarımı o günü bekliyorum.

Çalışma soruları yayınlandı bildiğin üzere onları bitirmem faydalı olmaz mı son 5 gün içerisinde(Cuma dinlenmek şartıyla).
Çözebilirsin ama demek istediğim harıl harıl ders çalışma mesela çalışma sorularını en az 2 kez olmak kaydıyla bir gözden geçirebilirsin.

Çözebilirsin ama demek istediğim harıl harıl ders çalışma mesela çalışma sorularını en az 2 kez olmak kaydıyla bir gözden geçirebilirsin.
Yok hocam genelde sevdiğim şeyleri yapıyorum ve günde 2 3 saat sorulara bakıyorum çok sıkmadan.

Bu a.

Bu arada fen lisesi için %1 falan oması lazım.
Şunu söyleyeyim mesela siz fen lisesi için puanı yakaladınız ama eğer 8. sınıf ortalamanız 90 altıu ise giremezsiniz sizden iyiler alınır.
Okul puanlarına bakmak gibi bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…