Kişiden kişiye ve aileden aileye değişir.Benim ailem zamanında çalışma zamanı çıt bile çıkarttırmıyorlardı. Yapabiliyorsanız kütüphanede yapın. İlk bende verim alamadım ama ileride süreli çözünce verim almaya başlamıştım.
Kişiden kişiye ve aileden aileye değişir.Benim ailem zamanında çalışma zamanı çıt bile çıkarttırmıyorlardı. Yapabiliyorsanız kütüphanede yapın. İlk bende verim alamadım ama ileride süreli çözünce verim almaya başlamıştım.
DenemelerdeHer ikisi. İnstagram hesabınız varsa daha detaylı konuşabiliriz.
Telefon kullanmıyorum lgsye hazırlanırken bırakma kararı aldım ders çalışırken kullandığım için sadece tabletin var bunu da tabletimden yazıyorum zatenHer ikisi. İnstagram hesabınız varsa daha detaylı konuşabiliriz.
Hocam 80-100 soru dediniz bu sorular yeni nesil miBenim ailem zamanında çalışma zamanı çıt bile çıkarttırmıyorlardı. Yapabiliyorsanız kütüphanede yapın. İlk bende verim alamadım ama ileride süreli çözünce verim almaya başlamıştım.
Bu deneme sonuçlarını hiç çalışmadan almıştım umarım bu sene çalışarak daha iyilerini alırım. Bu arda bana yardımlarınızı dolayı teşekkür ederimHocam hiç ihtiyacınız yok. Çok güzel netlerle başlamışsınız. Deneme sınavlarına kaydolun ve çözemediğiniz her soruyu mutlaka teneffüste hocalara sorun. Herhangi bir sorunuz olursa danışabilirsiniz burdan. Etiketlerseniz yardımcı olurum. Her hocadan test kitabı için yayın önerisi alın.
Ne demek. Biz de geçtik o yollardan. BaşarılarBu deneme sonuçlarını hiç çalışmadan almıştım umarım bu sene çalışarak daha iyilerini alırım. Bu arda bana yardımlarınızı dolayı teşekkür ederim
Denemelerde.
Türkçe: 17-20
Sosyal: 8-10
Din: 7-10
İngilizce: 9-10
Matematik: 17-20
Fen: 17-20
Arası geliyor ortalamam ise 99'du 7. sınıfta sadece 1. dönem 1. yazılı mat, 1.dönem 2yazılı sosyal, ve fenden sanırım 2 yazılım 100 değildi.
Telefon kullanmıyorum LGS'ye hazırlanırken bırakma kararı aldım ders çalışırken kullandığım için sadece tabletin var bunu da tabletimden yazıyorum zaten.
Hocam 80-100 soru dediniz bu sorular yeni nesil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.