LGS kitap önerisi

noxie_6

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl LGS'ye gireceğim ve eksiksiz çalışmak istiyorum. Sayısal sözel fark etmez kitap önerisi yapabilir misiniz?

Merhaba. Bu yıl LGS'ye gireceğim ve eksiksiz çalışmak istiyorum. Sayısal sözel fark etmez kitap önerisi yapabilir misiniz?

Okyanus Yayınları'nın kaliteli bir yayın olduğunu düşünüyorum ama direk Okyanus Yayınları'ndan başlarsanız çözemeyebilir bu sefer yapamama stresine girersiniz direk Okyanus Yayınları'ndan başlarsanız çözememeniz normal çünkü soruları zor o yüzden direk bu yayından başlamayın. Master serisinden bahsediyorum bu arada classmate serisi falan daha kolay. Bunun dışında kafadengi yayınlarının matematik kafası soru bankası da temelden yeni nesile doğru gidiyor bence güzel. Paragraf için önce Paragrafon'dan başlayabilirsiniz ondan sonra paragrafta son nokta kitabına geçebilirsiniz ikisi de tonguç yayınlarının kaynağı paragrafta son nokta Paragrafon'a göre daha zor.

Benim Hocam her alanda iyidir, isterseniz bir ona bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı