LGS konularına şimdi başlarsam ne zaman biter?

Matematik: 12 net.
Fen: 18 net.
Türkçe: 18 net.
İnkılap: 10 net.
İngilizce: 10 net.
Din kültürü: 8 net.

Daha iyi yapabilirsiniz kendinize güvenin, hedefinizi her zaman daha yüksek koymalısınız. Matematik 12 net düşük kalmış 17 net hedefi koyabilirsiniz yüksek hedef sizi motive eder.

Bak matematiği hallet kanka. Hatta ben 10 sınıfım kardeşim 8. sınıf ondan biliyorum bende matematiği yap fenden 16-17 net yap rahat alırsın soru örneklerini izle YouTube'dan emin ol seneye çok refaha erersin. Soru örneği vereyim hatta görmüşsündür hep 2 çarpı 10 üzeri eksi 2 falan vardır biliyor musun mesela bunları yapmayı?

Dostlarım sadece sayısal da belirli konuları yapamıyorum. Bunu durmadan soru çözerek düzeltebilir miyim?
Bak matematiği hallet kanka. Hatta ben 10 sınıfım kardeşim 8. sınıf ondan biliyorum bende matematiği yap fenden 16-17 net yap rahat alırsın soru örneklerini izle YouTube'dan emin ol seneye çok refaha erersin. Soru örneği vereyim hatta görmüşsündür hep 2 çarpı 10 üzeri eksi 2 falan vardır biliyor musun mesela bunları yapmayı?
Evet biliyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı