LGS konularına şimdi başlarsam ne zaman biter?

Hocam peki şu netler nasıl olur öyle yaparsam. Hedefim günlük 300 soru.
Matematik: 12 net.
Fen: 18 net.
Türkçe: 18 net.
İnkılap: 10 net.
İngilizce: 10 net.
Din kültürü: 8 net.
Bunları Çanakkale'ye taşınacağımız için biga fen Lise'si hedefim için düşündüm.

Netlerin güzel önceliğin sayısal kısmı olsun fen lisesi düşünüyorsan derslerin kat sayılarına da bakabilirsin.

Matematik kasmaya başla bence.

Aynen arkadaşa diyorum bunu dine çalışmasan da fullersin sosyal soruları artık okuduğunu anlama geliyor İngilizce kelime bilse yeterli Türkçe'de sözel mantık çözmeye başla. Bol bol paragraf coz 2020 LGS sorularını coz. Hattâ benim hangi soruları çözdüğümü görmek istiyorsan 2018 LGS'ye bakabilirsin. Ama matematik kasmaya başla hallet onu.

Aynen arkadaşa diyorum bunu dine çalışmasan da fullersin sosyal soruları artık okuduğunu anlama geliyor İngilizce kelime bilse yeterli Türkçe'de sözel mantık çözmeye başla. Bol bol paragraf coz 2020 LGS sorularını coz. Hattâ benim hangi soruları çözdüğümü görmek istiyorsan 2018 LGS'ye bakabilirsin. Ama matematik kasmaya başla hallet onu.
Haklısınız hocam.

Hocam konuyu biliyorum fakat soruyu yapamıyorum. Nedeninin hiç görmediğim türden olmasına bağlıyorum.

Matematiği geçen sene soru çözerek yaptım konuyu öğren öğrenir öğrenmez soru çözmeye başla soru kalıplarını öğrenmen gerekiyor. Mesela karekök te bir soru kalıbını öğrenip aynı kalıp soru çıkarsa onu da yapabilmesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı