LGS matematik nasıl halledilir?

Musashi M

Picopat
Şu ana kadar pek düzgün çalışmadım günde 2 saat falan son 1 ayda matematik hariç tüm derslerden konu eksiklerimi tamamladım fakat matematik çok zor yapamıyorum netlerim genelde şu şekil.

Türkçe: 18D 1Y bazen fulluyorum ama genel olarak bu şekil ben gene de 18 yazayım.
İnkılap: 9 1y.
Din: 8 2Y din de 8'e 2 yapmamın sebebi çok uzun sorular kitap okuyarak halledebilirim sanırım.
İngilizce: 9 1y.
Matematik: 6-7 D 7-8 yanlış kalanlar boş :(
Fen: 16-18 doğru arası 2 yanlış falan ama 3 yanlışa çıkmıyorum genelde boş bırakıyorum yapamadıklarımı.

Gördüğünüz gibi matematik çok kötü sizce ne yapmalıyım.

Diğerlerini tamamen bırakmayarak bol bol matematik çalış hocam. Çalışmadığın için zor geliyor, sen bir emek vermeye başla netlerin kademeli olarak artar.

Şu ana kadar pek düzgün çalışmadım günde 2 saat falan son 1 ayda matematik hariç tüm derslerden konu eksiklerimi tamamladım fakat matematik çok zor yapamıyorum netlerim genelde şu şekil.

Türkçe: 18D 1Y bazen fulluyorum ama genel olarak bu şekil ben gene de 18 yazayım.
İnkılap: 9 1y.
Din: 8 2Y din de 8'e 2 yapmamın sebebi çok uzun sorular kitap okuyarak halledebilirim sanırım.
İngilizce: 9 1y.
Matematik: 6-7 D 7-8 yanlış kalanlar boş :(
Fen: 16-18 doğru arası 2 yanlış falan ama 3 yanlışa çıkmıyorum genelde boş bırakıyorum yapamadıklarımı.

Gördüğünüz gibi matematik çok kötü sizce ne yapmalıyım.
Günde 2 saat çalışmayla olmaz matematiğe aban diğerleri iyi.

Diğerlerini tamamen bırakmayarak bol bol matematik çalış hocam. Çalışmadığın için zor geliyor, sen bir emek vermeye başla netlerin kademeli olarak artar.

Hocam evet doğru fakat şöyle diğer derslerden keyif alarak çözüyorum ya keyif de denmezde sıkılmadan çözebiliyorum 3-4 saat ama matematiğe bir geliyorum sıkıla sıkıla esneye esneye 25 soru çözersem şükür ediyorum.

Günde 2 saat çalışmayla olmaz matematiğe aban diğerleri iyi.

2 saat çalışmıyorum önceden çalışıyordum son 1 ayda toparladım 3-4 saat çalışıyorum.

Hocam evet doğru fakat şöyle diğer derslerden keyif alarak çözüyorum ya keyif de denmezde sıkılmadan çözebiliyorum 3-4 saat ama matematiğe bir geliyorum sıkıla sıkıla esneye esneye 25 soru çözersem şükür ediyorum.
Keyif alanından ne kadar çıkarsan o kadar başarılı olursun başka çare yok e 8. sınıfta mezuna kalma diye bir şeyde yok çalışacaksın.

2 saat çalışmıyorum önceden çalışıyordum son 1 ayda toparladım 3-4 saat çalışıyorum.
İnsan iyi yaptığı şeyden zevk alır. Üniversite sınavına hazırlanırken ben de senin gibi kendimi kandırıyordum, iyi yaptığım derse çalışıp duruyordum. Kendini zorla, matematiğe odaklan.

Matematiğe mi yoksa genel mi? Buarada elindeki kaynaklar ne?

İnsan iyi yaptığı şeyden zevk alır. Üniversite sınavına hazırlanırken ben de senin gibi kendimi kandırıyordum, iyi yaptığım derse çalışıp duruyordum. Kendini zorla, matematiğe odaklan.

Haklısınız hocam 4 ay kaldı zaten dişimi sıkayım istediğim liseye gireyim kendime inanıyorum meslek lisesine düşersem hayatım mahvolucak ailem okumamı istiyor onların yüzünü kara çıkartmayım bari.

Matematiğe mi yoksa genel mi? Bu arada elindeki kaynaklar ne?

Fenomen çanta zeka küpü sil süpür bunlar matematikten inkilapdan Master okyanus türkçeden Zoom çanta arı
Dinden 1 tane var kurul yayıncılığın İngilizce more and more off beat.

Haklısınız hocam 4 ay kaldı zaten dişimi sıkayım istediğim liseye gireyim kendime inanıyorum meslek lisesine düşersem hayatım mahvolucak ailem okumamı istiyor onların yüzünü kara çıkartmayım bari.

Fenomen çanta zeka küpü sil süpür bunlar matematikten inkilapdan Master okyanus türkçeden Zoom çanta arı
Dinden 1 tane var kurul yayıncılığın İngilizce more and more off beat.
Benim zamanımda Nar test gibi bir şey vardı matematikten. Buarada matematik çözmekte zorlanıyorsan karekök'te alabilirsin onların soruları kolay - orta düzey.

Benim zamanımda nar test gibi bir şey vardı matematikten. Bu arada matematik çözmekte zorlanıyorsan karekök'te alabilirsin onların soruları kolay - orta düzey.

Dershanede bahsetmislerdi alacağım sanırım hocam ben bir de direk yeni nesil başladım büyük hata yaptım maalesef temeli düzeltip yeni nesil çözmeye başlayacağım belki o zaman netlerim artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı