LGS matematik nasıl yapılır?

200 şuan için arkadaşa fazla hocam kafası kaldırmaz ramazandan sonra dediğin ramakları mecbur çözmesi gerekecek
Yani hocam kendisini biraz zorlaması lazım 50-60 soru ne ki 20 mat 20 fen 20 türkçe çözse max 1.5 2 saatini alıyor arkadaş galiba sürekli konu videoları izliyor ama konuyu anladıktan sonra soru çözmesi lazım tabii konu eksiği çoksa bilemem valla çalışan karşılığını alıyor.

Zamanında bende yaşıyordum böyle şeyleri kitap oku ciddi anlamda çalışmaya devam et halledersin.
Hocam 3 ay kalmışken paragraf çözmesi daha doğru olur.

Yani hocam 3 ay kaldığının farkında değilim o yüzden öyle dedim sağ ol düzeltme için.

Paragraf çözüyorum ve çok seviyorum zaten ben soruları ağır çözüyorum matematik yüzünden oluyor zaman kaybı.

Okul açıldığından beri çalışıyorum ama konu tekrarı konu anlatım çok çalıştım soru az çözdüm şimdi ağırlık veriyorum 1 haftadır.

Hocam şimdiden bir şey demek zor şu an ama unutma ramazandan sonra seni bayağı zorlayacağım ona göre hazırlan.

Ramazandan dolayı düşük dedim ramazandan sonra günlük 160 sorulara çıkacaksın.
Hocam etkisi olucaksa senin her dediğini yaparım sen beni yönlendir lgs'den yüksek puan 440 üstü almayı yapıyım sana her gün dua ederim unutmadıkça bazen oluyor unutkanlık.

Bugün ne yaptın hocam

Bugün ne yaptın hocam
Hocam bugün pek birşey yapamadık okuldan geldim 10 dakika dinlendim sonra yemek yedim 10 dakika falan uzandım sonra ödevim vardı çok fazla onları yaptım dışarıya çıkmam gerekti bir sebebten dolayı 1 buçuk saat dışardaydım sonra eve geldim akşam yemeği yedim duşa girdim şimdide test çözücem saat 9'a kadar bildirim geldi yazayım dedim.

21.30'a kadar soru çöz hocam ama kazanım olsun yeni nesil değil.

21.30'a kadar soru çöz hocam ama kazanım olsun yeni nesil değil.
Hocam güçlendiren çözüyorum şuan paragraf beceri temelli sorular özgün ve kazanımlara uygun testler konuyu pekiştiren sınava hazırlayan sorular diyor bu güçlendiren ankara yayıncılığın bütün kitaplarında yazıyor.

Tamam paragraf değil normal matematik veya türkçe çöz .

Tamam paragraf değil normal matematik veya türkçe çöz .
türkçe için şey böyle konular ile ilgili soruları saçma geliyor açıkçası.

Hocam birde benim şöyle saçma bir tik mi değilmi bilmiyorum ama o soruyu çözüyorum işaretliyom kağıt ile diğer soruları önceden kapatıp yaptığım sorunun cevabına bakıyorum tik haline geldi ya kitabın son sayfalarına geldim diye öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…