LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam belki almam artık kaynak bunlar yeterli tek deneme alırım umarım 440 üstü falan yaparım birde ben pubg oynuyorum günde 1.5 buçuk saat ama yarın oynamayacağım deneme çözeceğim herhalde birşey olmaz oyundan
440 bence iyi bir puan değil ve hafta içi 7,5 saat oynayacağınıza haftasonu boş vakitinizde oynayın hafta içini mahvedersiniz.

Matematiğinizi düzeltirseniz 2-3 yanlışa kadar inerse rahat 440 üstü yaparsınız 10 ana ders yanlışı 440 ediyor zaten.

LGS'den 440 üstü yapsam yeter bana matematiği umarım düzeltirim yarın deneme yapacağım kendime sonucuna göre bana tavsiye verirseniz mutlu olurum siz kaç net yaptınız LGS de ve kaç puan aldınız.

Matematiğinizi düzeltirseniz 2-3 yanlışa kadar inerse rahat 440 üstü yaparsınız 10 ana ders yanlışı 440 ediyor zaten.
Matematiği düzeltmeye çalışcam konu tekrarı test deneme şeklinde umarım düzelir.

@Ağabey38 elimdeki kaynakları neden sordunuz merak ettim de ona göre soru sorusu falan mı çöz diyeceksiniz?

Son düzenleme:
LGS'den 440 üstü yapsam yeter bana matematiği umarım düzeltirim yarın deneme yapacağım kendime sonucuna göre bana tavsiye verirseniz mutlu olurum siz kaç net yaptınız LGS de ve kaç puan aldınız.

Matematiği düzeltmeye çalışcam konu tekrarı test deneme şeklinde umarım düzelir.

@Ağabey38 elimdeki kaynakları neden sordunuz merak ettim de ona göre soru sorusu falan mı çöz diyeceksiniz?
Yok hocam her dersten en az 2 kaynak olmalı

İngilizce 3 kaynak diğerleri 2 kaynak var din yok sadece.

hocam denemeyi çözdüm zor geldi ve ilk başta 20 dakika mahallede kazı çalışması gibi birşey vardı odaklanamadım aşırı kötü yaptım moralim çok bozuk düzelirmi bilmiyorum.

@Ağabey38 @normalbiradam456

Hocam sözelde 14 dakika civarı arttı sonra bitirip mola verdim 5 dakika sonra sayısaldada 27 dakika arttı böyle din bitiyor açıp arkadan cevaplarına bakıyorum biliyorum çok saçma oldu neden öyle yaptım bende bilmiyorum düşük geleceğini anladım bu çözdüğümün ve çok düşük geldi aşırı kötü yaptım sonucu sizin ile paylaşıyim mi bilemiyorum eleştiri veya artık bırak çalışma derseniz diye bırakıyorum zaten 3 ay gibi bir süre kaldı. 😰

Edit:Bırakmıyorum son kısmı yanlış yazdım.

Son düzenleme:
Benim gitmiş olduğum meslek lisesinin puanı düşüktü OBP 53 ile kapatmıştı galiba ben LGS puanı ile gittim düz liseyede gidebilirdim fakat ileride kasiyer olmak gibi bir niyetim yok.

Meslek lisesine gidersen elektrik veya mobilya seç ben mobilyadayım çok iyi.
Sayılsalcılar senin yaparken anan ağladığı ama güzel maaş aldığın işlerde sayısalcılar beyin gücü ile senin ile aynı maaşı alıyorlar

@Ağabey38 hocam müsait olunca bakarmısınız.
İngilizce 3 kaynak diğerleri 2 kaynak var din yok sadece.

hocam denemeyi çözdüm zor geldi ve ilk başta 20 dakika mahallede kazı çalışması gibi birşey vardı odaklanamadım aşırı kötü yaptım moralim çok bozuk düzelirmi bilmiyorum.

@Ağabey38 @normalbiradam456

Hocam sözelde 14 dakika civarı arttı sonra bitirip mola verdim 5 dakika sonra sayısaldada 27 dakika arttı böyle din bitiyor açıp arkadan cevaplarına bakıyorum biliyorum çok saçma oldu neden öyle yaptım bende bilmiyorum düşük geleceğini anladım bu çözdüğümün ve çok düşük geldi aşırı kötü yaptım sonucu sizin ile paylaşıyim mi bilemiyorum eleştiri veya artık bırak çalışma derseniz diye bırakıyorum zaten 3 ay gibi bir süre kaldı. 😰

Edit:Bırakmıyorum son kısmı yanlış yazdım.

At hocam sonuçların hepsini
Hocam dünkü açtığım konuyu direkt atıyorum.

Technopat Sosyal

crexy.ee

LGS denemelerindeki net nasıl arttırılır?​

En yeni mesaja gitTakip etmeyi bırak
•••
@crexy.ee

@crexy.ee

Centipat​

Daha fazla
Merhaba arkadaşlar 8.sınıf öğrencisiyim LGS'ye çalışıyorum test konu anlatım tekrar ile ama denemelerim yükselmiyor. Aralıkta girdim okulda ve evde çözdüm ama evde çözdüğümde mahallede kazı çalışması oldu 20 dakika odağım bozuldu ve dikkkatsizlik oldu ve şöyle saçma bir şey oldu. Mesela din kısmını çözdüm hemen cevap anahtarına baktım acaba neden öyle yaptım öyle bilmiyorum. Evde ilk defa yaptım ve dikkatsizlik oldu ve iyi olmadı ve zor geldi sözelde 13 dakika arttı sayısalde 25 dakika falan arttı. Alışamadım evdekine ve deneme zor geldi ve moralim çok bozuldu sonuçlar aşağıda hazirana kadar nasıl yükseltirim gelişirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aralıktaki okulda girdiğim deneme Av yayınları.

Türkçe 12 doğru 8 yanlış.
İnkılap 3 doğru 7 yanlış.
Din 9 doğru 1 yanlış.
İngilizce 2 doğru 8 yanlış.
Matematik 5 doğru 11 yanlış 4 boş.
Fen 7 doğru 13 yanlış 267 puan.

Bugün çözdüğüm Palme yayınları.

Türkçe 9 doğru 11 yanlış.
İnkılap 4 doğru 6 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 5 doğru 5 yanlış.
5 doğru 15 boş.