Rapinoğlukasva
Decipat
- Makaleler
- 1
Tonguç önermem dostumÇözdün yani benim dediğimi güçlendiren bitcek diye paragraf 8 A aldim fenomen paragraf o halde sende çözdüğün Nartest -Tane Tane Matematik alırım sende etkisi olmuş gibi
Hocam bana nartest tane tane link atabilirmisiniz bulamadımda linki kaybettim birde partikül var matematik Tonguç Akademi 8. Sınıf Partikül Matematik Lgs Yeni Nesil Soru Bankası Fiyatı - Trendyol nasıl bu
@Ağabey38
Tonguç degil kanka adamın kendi baskısı sadece tonguça çalışıyor diye biliyorumTonguç önermem dostum
Tonguç alma hocam ama sınavlardan önce yazılı notları güzelÇözdün yani benim dediğimi güçlendiren bitcek diye paragraf 8 A aldim fenomen paragraf o halde sende çözdüğün Nartest -Tane Tane Matematik alırım sende etkisi olmuş gibi
Hocam bana nartest tane tane link atabilirmisiniz bulamadımda linki kaybettim birde partikül var matematik Tonguç Akademi 8. Sınıf Partikül Matematik Lgs Yeni Nesil Soru Bankası Fiyatı - Trendyol nasıl bu
@Ağabey38
Yarın ikindi gibi kitap atayım sana hocamTonguç alma hocam ama sınavlardan önce yazılı notları güzel
Biliyorum hocam ilk dönemi aldim dershaneye giden arkadaşım tavsiye etti din ezberleri çok işime yaradı yüksek aldımTonguç alma hocam ama sınavlardan önce yazılı notları güzel
Yarın ikindi gibi kitap atayım sana hocam
Nartest herhalde alacağım hocam aklımda o var da tam bulamadım power up falan varTonguç alma hocam ama sınavlardan önce yazılı notları güzel
Yarın ikindi gibi kitap atayım sana hocam
Temeliniz hiç yok veya konuları hiç anlamamışsınız diye değerlendirdim kitap okuyup paragraf çözünBiliyorum hocam ilk dönemi aldim dershaneye giden arkadaşım tavsiye etti din ezberleri çok işime yaradı yüksek aldım
Nartest herhalde alacağım hocam aklımda o var da tam bulamadım power up falan var
@Ağabey38
Merhaba hocam denemeyi çözdüm ancak sonuç yine berbat sadece sözel çözdüm sayısalda ilk 5 çözdüm fenden sonra kafam ağrıdı ve bıraktım ve baktım ilk 5 full yanlış.
Türkçe 12 doğru 7 yanlış 1 boş.
İnkilap 3 doğru 6 yanlış 1 boş.
Din 6 doğru 4 yanlış.
İngilizce 3 doğru 1 yanlış 6 boş
Yine berbat yine berbat kendime çok kızıyorum bir türlü olmuyorum sayısal bölümde de yukarıda dediğim gibi fenden ilk beş yaptım beşide yanlış zaten bir yorgunluk vardı üstümde olmuyor hocam olmuyor çok korkuyorum bu netlerden berbat rezil ötesi Resmen'ya moralimi çok bozdu ağlayacağım neredeyse sizin dediğiniz gibi deneme test konu tekrarı
Pes etmeyeceğim hocam pes etmek yok devam olsun ben inanıyorum kendime o önerdiğiniz kitabına alacağım soruyu yapamazsam bile üstüne gitcem olmassa bile bir soruya 20 25 dakika harcarım.
@Ağabey38
Sözeli halledeceğim konu ezberi ile falan sayısalda bana fen ve matematik kaynak önerirmisiniz orta seviye önercektiniz unuttunuz galiba ikindi geçti @Ağabey38
@Ağabey38
Hocam beni geliştirecek matematik ve fen kaynak öneri linkini bekliyorum.
@Ağabey38
Temeliniz hiç yok veya konuları hiç anlamamışsınız diye değerlendirdim kitap okuyup paragraf çözün.
Bunu 1 aydan kısa sürede bitirirsiniz.
Türkçe için.
0'dan Dil Bilgisi
Sadece matematik ve fen için tonguç diğer derslere bulaşma.
Temeliniz hiç yok veya konuları hiç anlamamışsınız diye değerlendirdim kitap okuyup paragraf çözün.
Bunu 1 aydan kısa sürede bitirirsiniz.
Türkçe için.
0'dan Dil Bilgisi
Sadece matematik ve fen için tonguç diğer derslere bulaşma.
10 15 soru yeterli olmaz minimum 50/70 soru arasıHocam denemelerde olmuyor bu ve testlerde matematikte ve fenden biraz sorun var temelim var ama matematik ve fen biraz zor matematik ortalamam 88 fen 76 Türkçe 89.5 konuları anlıyorum ama her gün 1 tane rüştü hocadan o kampı dinleyeceğim umarım düzelirtirim hocam moralimi çok bozuyor.
Paragraf çözüyorum ama etkisini görmedim.
Şimdi her gün bir dersten bir konu anlatım ve tekrar ve 10,15 soru yapsam yeterli olur mu?
@Rapinoğlukasva
10 15 soru yeterli olmaz minimum 50/70 soru arası.
Hız vs gibi kitaplar LGS'ye bu kadar yakınlaşmışken kötü. Nartest'te gereksiz zor. Okyanus Master'ı 2 dakika da yapabilmeye başladığın zaman sorun çözülür. Ayrıca matematikten önemli problemler var. Fen'i direk 15-20 dakika da bitip bütün süreyi matematiğe bırakmalısın. Türkçe için de volca mantık muhakeme ve paragraf yapmalısın. Sosyal dersleri zaten cepte olmalı. Deneme yapmaya çoktan başlaman lazım. Bu zamanlarda ben günde 2 ila 3 deneme yapıyordum. Deneme yaptığın zaman soru çözmeye gerek kalmıyor. Sadece paragrafla desteklesen yeterli.Sonuçlar her zamanki gibi kötü hocam dün ağlayacaktım neredeyse ama pes etmek yok çoğu kişi bu zamanlar salıyor ama ben pes etmeyeceğim etkinliklerde var kitaplarda pekiştirmek için onları da yaparım sayısal denemesinde çözümlerini izleyeceğim.
Kitap linki atacaktınız hocam fen ve matematik için @Ağabey38
Haftada bir kez yaptım sonuç kötü gelince yapmak istemiyorum olmayacak diye korkuyorum paragraf çözüyorum ama etkisini göremedim halledemiyorum şu denemeleri.Hız vs gibi kitaplar LGS'ye bu kadar yakınlaşmışken kötü. Nartest'te gereksiz zor. Okyanus Master'ı 2 dakika da yapabilmeye başladığın zaman sorun çözülür. Ayrıca matematikten önemli problemler var. Fen'i direk 15-20 dakika da bitip bütün süreyi matematiğe bırakmalısın. Türkçe için de volca mantık muhakeme ve paragraf yapmalısın. Sosyal dersleri zaten cepte olmalı. Deneme yapmaya çoktan başlaman lazım. Bu zamanlarda ben günde 2 ila 3 deneme yapıyordum. Deneme yaptığın zaman soru çözmeye gerek kalmıyor. Sadece paragrafla desteklesen yeterli.