Biliyorum hocam ilk dönemi aldim dershaneye giden arkadaşım tavsiye etti din ezberleri çok işime yaradı yüksek aldım
Nartest herhalde alacağım hocam aklımda o var da tam bulamadım power up falan var
@Ağabey38
Merhaba hocam denemeyi çözdüm ancak sonuç yine berbat sadece sözel çözdüm sayısalda ilk 5 çözdüm fenden sonra kafam ağrıdı ve bıraktım ve baktım ilk 5 full yanlış.
Türkçe 12 doğru 7 yanlış 1 boş.
İnkilap 3 doğru 6 yanlış 1 boş.
Din 6 doğru 4 yanlış.
İngilizce 3 doğru 1 yanlış 6 boş
Yine berbat yine berbat kendime çok kızıyorum bir türlü olmuyorum sayısal bölümde de yukarıda dediğim gibi fenden ilk beş yaptım beşide yanlış zaten bir yorgunluk vardı üstümde olmuyor hocam olmuyor çok korkuyorum bu netlerden berbat rezil ötesi Resmen'ya moralimi çok bozdu ağlayacağım neredeyse sizin dediğiniz gibi deneme test konu tekrarı
Pes etmeyeceğim hocam pes etmek yok devam olsun ben inanıyorum kendime o önerdiğiniz kitabına alacağım soruyu yapamazsam bile üstüne gitcem olmassa bile bir soruya 20 25 dakika harcarım.
@Ağabey38
Sözeli halledeceğim konu ezberi ile falan sayısalda bana fen ve matematik kaynak önerirmisiniz orta seviye önercektiniz unuttunuz galiba ikindi geçti
@Ağabey38
@Ağabey38
Hocam beni geliştirecek matematik ve fen kaynak öneri linkini bekliyorum.
@Ağabey38