LGS matematik nasıl yapılır?

hocam o zor olan yayını atlıycağım diğer yayını çözcem onuda sonra yapcam.

Hocam denemelerde genel olarak kaç alıyorsunuz.
en son 306 gördüm 1.5 ay önce çözüp paylaşcam sonucu ama matematik çözdüm 2 tane branş ilk 3 ünite 20 sorudan 14 doğru ve 16 doğru.

@Rapinoğlukasva

hocam bazı arkadaşlarım çoğu kişi bu aylarda bırakıyor salıyor diyor bu zamanda konu tekrarlarını ve test sayılarını artıralım dedi ve branş denemesi bir plan hazırlıycan onunla. @Ağabey38

Son düzenleme:
Ne demek bırakıyor belkide lgs de iyi yapacaksın istediğin okula gideceksin sen çalışmaya devam et sakın salma ve yarın tüm dersler denemesi çöz sonucu at ki sana yardımcı olayım hocam .

Ne demek bırakıyor belkide lgs de iyi yapacaksın istediğin okula gideceksin sen çalışmaya devam et sakın salma ve yarın tüm dersler denemesi çöz sonucu at ki sana yardımcı olayım hocam .
tamam kötü olsa bile hemen eksikleri hızlıca kapatarım pes etmek yok devam.

@Ağabey38

Hocam merhaba iyi günler hocam bugünlüğüne kuzenime gittim yanımada test kitabımı ve denememi aldım ancak ben sözel ve sayısalıda aldım zannediyordum ama sayısal'ı almışım ama eski 2 ay önce çözdüğüm branş denemesiymiş kapak renkleri birbirine benzediği için hızlıca alıp çıkmıştım şu an tek sözel denemesi var onu da çözdüm ve sonuçları 1.5 ay sonra'ki ilk denemem yine kızacaksınız ama özür dilerim.

Türkçe 15 doğru 5 yanlış.
İnkilap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 7 doğru 1 yanlış 2 boş.

ev yakın olsa gidip onuda alacağım ama sayısal denemesini onuda eve gelince çözüp sonucunu paylaşcam bu sözel denemesi nasıl eski denemelerime göre sözel ?

@Ağabey38

hatırladığım kadarıyla diğerlerine göre bu denemem daha iyi gibi denemenin yayını üst'te süper yazıyor sarı yazı alt'dada nitelik yayınları yazıyor.

Bu arada hocam 19 dakika sürem artmış keşke ara dersleri fullesem türkçeyi'de daha çok gayret etcem bakıyorum'Ki hissettim paragrafın yararı olmuş gibime geldi sözel kısmı için.

Son düzenleme:
Sözelde sonuçlar fena değil sayısalı bekliyorum hocam. Zaten 20 sorudan 5 dilbilgisi 15 i paragraf oluyor hocam.

Sözelde sonuçlar fena değil sayısalı bekliyorum hocam. Zaten 20 sorudan 5 dilbilgisi 15 i paragraf oluyor hocam.
hocam ama eskiden daha kötüydü sözel şimdi biraz daha iyi sayısal denemesi korkutuyor ama kötü yapsamda yapcam sorularını öğrenirip hatalarımı düzeltirim.

hocam ama eskiden daha kötüydü sözel şimdi biraz daha iyi sayısal denemesi korkutuyor ama kötü yapsamda yapcam sorularını öğrenirip hatalarımı düzeltirim.
Sayısalı yarın yap hocam .

Sonuçları bekliyorum hocam.

İyi günler hocam ne yazık ki matematikte ve Fen'de çok fazla zorlandım ve sorular gerçeken zordu zar zor yaptı neredeyse bir soruya 10 dakika harcadım çok zor du o sonuçlar'da idare eder çok boşum var yapamadım emin olmadım bende işaretlemedim hesapladım puanı sonuç.

Hocam moralimi bozdu matematik o 10 doğruyuda zar zor yaptım sorularda herhalde onlarda biraz kolay'dı yoksa yine kaçamağım yoktu 3-4 doğru anca @Ağabey38

@Ağabey38

Baktığım kadarıyla yanlışın yok fena değil biraz daha çalışmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…