LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam havalar ısındı artık çalışmak sarmıyor ama kampı falan yapacağım arayada soru falan sıkıştırırım konu ağırlıklı giderim sınav haftası geliyor oda etkileyecek çalışmayı @Ağabey38

@Ağabey38 sınav haftası nasıl çalışcam.
Hocam sınav haftasında soru sayısını yarıya düşürelim ama soru çözmemek yok günlük 60 soru okey.

Hocam 30 ne her soru 2 dakika desek 1 ediyor 60 yeterli.
Hocam matematik kampı falan var o yüzden.

@Ağabey38

Zaten bayramdan sonra ağırlık vercem son tempo @Ağabey38

@Ağabey38

hocam ben genellikle kampı dinleyip kolay soruları yapıyorum ve bazı ortaları diğerleri lgs derecesinde ve zor onları yapmadım ama ne zaman yapsam kararsızım sınavlardan sonra mı yoksa son 10 gün kala falan mı birde paragraf çözmeye devammı bırakayımmı @Ağabey38

Son düzenleme:

@Ağabey38

hocam ben genellikle kampı dinleyip kolay soruları yapıyorum ve bazı ortaları diğerleri lgs derecesinde ve zor onları yapmadım ama ne zaman yapsam kararsızım sınavlardan sonra mı yoksa son 10 gün kala falan mı birde paragraf çözmeye devammı bırakayımmı @Ağabey38
Bir şey bırakmıyorsun devam. Hergün 30 paragraf 60 da normal soru.

Fazla hocam,bir şekil yapcaz yine az olabilir bazı günler soru sayısı haberiniz olsun zaten sınavlar bittikten sonra branş denemesi ve test çözme ağırlıklı gitceğim.

sınav haftası soru sayısını azaltcağım çünkü düşük olan derslerim var onları halletmem lazım.

Fazla hocam,bir şekil yapcaz yine az olabilir bazı günler soru sayısı haberiniz olsun zaten sınavlar bittikten sonra branş denemesi ve test çözme ağırlıklı gitceğim.

sınav haftası soru sayısını azaltcağım çünkü düşük olan derslerim var onları halletmem lazım.
Hocam önceki mesajlarda baya döktürmüşsünüz biraz okudum şimdi kaç puan yapıyorsunuz?

Hocam önceki mesajlarda baya döktürmüşsünüz biraz okudum şimdi kaç puan yapıyorsunuz?
yukarda ve diğer konularımda yazdım en yüksek 378 mi ne gördüm hedefim 420 üstü yapmak yapacağımda inşallah.

Konu tekrarı ağırlıklı gitmeyi planlıyorum bazı lgs ye girmiş arkadaşlarım öyle dedi hayırlısı bakalım.

yukarda ve diğer konularımda yazdım en yüksek 378 mi ne gördüm hedefim 420 üstü yapmak yapacağımda inşallah.

Konu tekrarı ağırlıklı gitmeyi planlıyorum bazı lgs ye girmiş arkadaşlarım öyle dedi hayırlısı bakalım.
Hocam ben çalışmaya üşeniyom ama dershane denemeleri var onlar baya fayda ediyo bana evde yatsam da oradaki denemeler falan toparlıyor beni. Ben de bu sene min. 430 gördüm ama 430 kolay hocam Allah'ın izniyle hayli hayli yaparsınız inşaallah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı