LGS matematik nasıl yapılır?

Olsun hocam sen yarın çöz bugün dinlen.

Olsun hocam sen yarın çöz bugün dinlen.
Yok hocam baktımda 4 veya 5 deneme var Salı günü başlıycam her sabah 9'da kalkıcam yemek yiyip 9.30 da gerçek lgs saat'i ile başlıycam molası ile falan 12.50'de bitircem.

Pek bilinmedik yayınlar soruları nasıl ?
Öğretmen önerdi 80 tl'ye aldık,soruları güzel orta düzey kaliteli.

Tamamdır hocam denemeyi çözünce sonuçları bana atmayı unutma.

Tamamdır hocam denemeyi çözünce sonuçları bana atmayı unutma.
Şuan yapcağım branş'mı yoksa diğer genel'Mi,birde bu son haftalar denemelerde dalgalanma ve düşüş olur dediler hocalarda dedi öyle hatırlıyorum ama korkmayın birşey olmaz dedi.

Şuan yapcağım branş'mı yoksa diğer genel'Mi,birde bu son haftalar denemelerde dalgalanma ve düşüş olur dediler hocalarda dedi öyle hatırlıyorum ama korkmayın birşey olmaz dedi.
Evet dalgalanma olur çok takma ama salı günü denemeyi bitirince bana sonucu at.

Evet dalgalanma olur çok takma ama salı günü denemeyi bitirince bana sonucu at.
tamam hocam allah yardımcımız olur siz bana bol bol dua edin.

Son gün tonguç yazılı notlarından hepsini tekrar ederim 15 dakika içinde bir kaç bilgiye bakarım tamam onun dışında yarın başlıycağım cuma gününe kadar lgs saatinde kalkıp deneme çözcem,bu şeye alışcak beynim o saate ama cumartesi günü çözmem öneren yok pek @Ağabey38

Son düzenleme:
Gerek yok cumartesi bırak hatta cuma akşam bırak.

Gerek yok cumartesi bırak hatta cuma akşam bırak.
şuan başlıycağım 2 dakika sonra denemeyi çözmeye hocam ama ben 1,2 bırakmam gerekiyorsa ben çoğunlukla bilgisiyar oynarım çünkü çok sıkılıyorum evde.

Yaptım hocam denemeyi sabah 9.20 de kalktım 9.30 da başladım moladada kahvaltıyı yaptım ancak bu sıcaklar çok bunaltıyor gerçekten ve çözmekte zorlanıyorum birkaç sorum var sizlere.
1.bir kelimeyi atladık dikkat etmedim diye sorum gitti yanlış o kelimeye dikkat etmedim diye yanlış yaptım.
2.sorular çok çeldirici ve çok zaman istiyor sayısal alan özellikle matematik.
3.matematik artık çok fazla zorluyor denemelerde yapmakta çok zorluk çekiyorum.
4. 2024 LGS gibi kolay sorular olur mu matematikte.
5. LGS'de matematikten yaptıklarımı yaparım yapamadığım geri kalanları boş mu bırakayım 10 doğru yapsam yeter.
6. LGS bu sene 970 bin kişi falan katılacakmış katılım bu sene biraz daha az diyorlar sınav zorluğu nasıl olur yapabilir miyim o an umarım stres yapmam sayısal alan beni çok üzüyor.
7.İngilizce beni çok kafamı karıştırıyor ne yapmam lazım, sorular tek tek cevaplarsanız çok makbule geçer.
Sonuç;
Türkçe 16 D 2 y 2 b
İnkilap 7 doğru 1 yanlış 2 boş.
Din 9 doğru 1 boş.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış 2 boş.
Matematik 7 doğru 13 boş.
Fen 12 doğru 5 yanlış 3 boş.

@Ağabey38

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…