LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam O zaman alıştırma amaçlı yapıcağım lgs saatinde kalkıp,çünkü denemem pek kalmadı.

@Ağabey38

Birde hocam gerçekten sıkıldım bilgisiyar oyunları oynasam sorun olurmu ?

@Ağabey38
Bayramda serbestsin canın ne kadar istiyorsa o kadar oyna ama abartmadan.

Yoo bayramda serbest dinlensin birwz sonra devam eder.

Bir kaç gün kalıyor o günlerde de çalışması gerek .
Geri kalan günlerdede oynarım ama fazla değil az oynarım.

Yoo bayramda serbest dinlensin birwz sonra devam eder.

Bir kaç gün kalıyor o günlerde de çalışması gerek .
Bayramdada ufakta olsa paragraf falan çözerim.

Çıkmış soruların çözümlerini izlemeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Sanmıyorum... Bu günlerde konu tekrarı yapması lazım son 1-2 gün çalışmayı bırakması lazım.
siz nasıl derseniz.

Hocam sanki sayısal bölümde çok zorlancam gibi bir his geliyor zaten sayısalda fende veya matematik 14 doğru üstü yapamadım bu beni korkutuyor birde bu sene biraz az kişi giriyormuş stres yaptım biraz sayısal alanını @Ağabey38

Son düzenleme:
siz nasıl derseniz.

Hocam sanki sayısal bölümde çok zorlancam gibi bir his geliyor zaten sayısalda fende veya matematik 14 doğru üstü yapamadım bu beni korkutuyor birde bu sene biraz az kişi giriyormuş stres yaptım biraz sayısal alanını @Ağabey38
Çok takma olursa olur olmazsa obp ile girersin .

Hocam elimde 3-4 tane herhalde genel deneme kaldı bunlar hangi gün çözeyim geri kalan sürede sadece deneme ve konu tekrarı yapacağım, bir de sayısal alanda LGS'de yapamadıklarımı boş bırakayim mi?
Hocam kurban işleri bittiyse denemeleri çöz ve sonuçlarını bana gönder.

Hocam kurban işleri bittiyse denemeleri çöz ve sonuçlarını bana gönder.
Daha bugün geldik memleketten yorgunum ve denemem 3-4 tane var genel deneme onlarıda lgs'ye 4-5 gün kala yapcam lgs saatinde kalkıp ama sonuçlar aşağı yukarı en az 280 oda ocakta falanda ondan sonra en az 300 en fazla 378 ortalama 320-350 arası yapıyorum.

@Ağabey38

@Ağabey38

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı