LGS matematik nasıl yapılır?

Kai4ra

Decapat
Aslında normal matematiği yapabiliyorum ama sorun yeni nesil diyebiliriz. Matematik sınavından 80 aldım fakat ortalama denemelerde 6-7 net falan oluyor. Yardımcı olur musunuz?

Aslında normal matematiği yapabiliyorum ama sorun yeni nesil diyebiliriz. Matematik sınavından 80 aldım fakat ortalama denemelerde 6-7 net falan oluyor. Yardımcı olur musunuz?

Yeni nesil dedigin soru tipleri zaten normal soruları denkleme dökmeni istiyor normal soru dedigin şeylerde sana direkt denklemi verir yeni nesillerde ise hikaye anlatır denklemi hem yazıp hem çözmeni ister. Bunu yapabilmen içinde önce konuya hakim olman lazım sonrasında ise bol bol test ve deneme çözmen lazım. Bu bütün dersler için geçerlidir.

Çözdüğün sorunun hikayeleştirilmiş hali. Mesela, 4-3=1, ama bunu sana "Hasan marketten aldığı 4 elmanın 3'ünü yolda yemiştir, kaç elması kalmıştır?" hali olarak veriyorlar.

Matematik zor. Ben normal sınavlardan 50'nin yükseğine alsam matematıkte yeter diyorum o derece, baktım olmuyor sözele yoneldım. Sen de böyle yap istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı