rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #21 otantikçocuk32 dedi: Ben 7. sınıfım şimdi baktım da 6 7 tane soruyu doğru yapabildim iyi midir? Gördüğüm konulardan. Genişletmek için tıkla... İyi çok iyi bu matematik için. Hocalar bile çok zordu diyor.
otantikçocuk32 dedi: Ben 7. sınıfım şimdi baktım da 6 7 tane soruyu doğru yapabildim iyi midir? Gördüğüm konulardan. Genişletmek için tıkla... İyi çok iyi bu matematik için. Hocalar bile çok zordu diyor.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #22 rickrollin dedi: İyi çok iyi bu matematik için. Hocalar bile çok zordu diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da çalışırsam yapabileceğim türden sorular yanlış anlamayın daha zorlarını gördüm. Umarım iyi bir liseye gidersiniz ki gideceksiniz.
rickrollin dedi: İyi çok iyi bu matematik için. Hocalar bile çok zordu diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da çalışırsam yapabileceğim türden sorular yanlış anlamayın daha zorlarını gördüm. Umarım iyi bir liseye gidersiniz ki gideceksiniz.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #23 otantikçocuk32 dedi: Hocam baktım da çalışırsam yapabileceğim türden sorular yanlış anlamayın daha zorlarını gördüm. Umarım iyi bir liseye gidersiniz ki gideceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok zorları da vardı kolayları da. Sırf zaman öldürmek için uzun uzun sorular koymuşlar. Bir de sınava esnasında ben yapamadım işte. Teşekkürler güzel dileğin için. Çalış ve korkma yaparsın.
otantikçocuk32 dedi: Hocam baktım da çalışırsam yapabileceğim türden sorular yanlış anlamayın daha zorlarını gördüm. Umarım iyi bir liseye gidersiniz ki gideceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok zorları da vardı kolayları da. Sırf zaman öldürmek için uzun uzun sorular koymuşlar. Bir de sınava esnasında ben yapamadım işte. Teşekkürler güzel dileğin için. Çalış ve korkma yaparsın.