LGS nasıldı?

eğer bir iki tanesi standart sapma sorusu ise biraz kötü ama yinede inşallah istediğiniz liseye yerleşirsiniz.

Standart sapmadan falso yememek için matematik 8 boş. Annem de kontrol ettirmedi

Hepsi sayısaldan. Umarım İstanbul'da bulunun en iyi okullardan birine giderim.
İstanbul'da müthiş okullar var ve benim tanıdığım Antalya'da bile sizden daha iyi 50 kişi var (bizim okulun sıralamasını baz aldım.) Galatasaray olmasa bile Kabataş'a gidebilirsiniz.

Ben matematikte 3 bilinmeyenli denklem sorusuna itiraz etmeyi düşünüyorum. Çünkü müfredat dışı.

İstanbul'da müthiş okullar var ve benim tanıdığım Antalya'da bile sizden daha iyi 50 kişi var (bizim okulun sıralamasını baz aldım.) Galatasaray olmasa bile Kabataş'a gidebilirsiniz.
Ciddi misin Kabataş olursa çok iyi olur ? Annemler hayal kırıklığı falan dediler.

Ben matematikte 3 bilinmeyenli denklem sorusuna itiraz etmeyi düşünüyorum. Çünkü müfredat dışı.
TEOG'ta bile müfredat dışı soru vardı kolay mantıkla yapılıyordu ama müfredat dışıydı , zaten 26 Haziran'da açıklanacak ben takacaklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…