LGS nasıldı?

Eki Görüntüle 303521
Şu soru çok kolay bir soru ama:
1-Kardeşim bu sözel sorusu mu da sen yorum sorusu soruyorsun?
/QUOTE]

Eğer gerçekten 18 yaşınızdaysanız, hayatınızda hiç sayısal yorum sorusu görmediniz mi ? Fizik kimya bunlarda yorum soruları olur hemde bolca fen dersinde de olması gayet normal.

Sözel gerçekten baya bi kolaydı ama sayısal zorladı en çok da matematik. :(
Ben mağdur oldum okulda 9 saat evde 5 saati dersin başında geçirdim çalışmamın yüzde ellisini matematik ve fene yüzde ellisini sözele ayırdım sonuç hüsran sözel çok kolay çıktı hiç çalışmayan çocuk bile yaptı bizim okulda çocuk ödevlerin hepsini cevap anahtarından geçirdi sözeli fullemiş sayısalda da benden az yanlışı var stres yapmasam fenden kaçırdığım 5 soruyu yapabilirdim.

Stres meselesi. Abim OKS 2500-3000 aralığında idi ama üniversite sınavında stres yaptığı için 1 yıl yattı sonraki yıl İTÜ'yü kazandı.

Stres meselesi. Abim OKS 2500-3000 aralığında idi ama üniversite sınavında stres yaptığı için 1 yıl yattı sonraki yıl İTÜ'yü kazandı.
TEOG olsaydı bu kadar stres olmazdım soru kalıbı ezberleyip sınava girerdim örnek sorulardan haberim olmasa daha iyi yapardım diye düşünüyorum :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı