LGS nasıldı?

Yok kanka yaa giremem ben Antalya'da işim zor benim 420,66 puanım var okul puanları 50-40 puan falan düşer ve sorduğum herkes 75-90 arasında yapmış.
Yazıyorum buraya gireceksin.
Aslında kurtulduk. Şu an benim amacım açıklanmadan benim bilgisayarı almak olacak. Bizimkilerin sağı solu belli olmaz.

Sıkma canını:( Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Aynen artık önümüzdeki maçlara bakacağız siz benim kadar kötü yapmadınız ben denemelerde ilk 20'ye girerken şimdi okulumda 50. oldum size tavsiyem kendinizle yarışın çok çalışın benim gibi nasıl olsa bir fen lisesine girerim deyip(artık güzel bir üniversiteye geçti çünkü sınav) sınavın bir an önce geçip gitmesini beklemeyin ikinize de üniversite sınavında başarılar diliyorum kendime de..

Yanlışlar belli değil 2 Türkçe biraz matematik sonra afferin bana.
İyi bir lise bizim burada iyi öğretmenlerden ziyade iyi öğrenci çevresi demek. Yani piyasadaki iyi öğretmenler ya özel okullarda ya da başarısı düşük devlet okullarında var. İyi bir liseye gitmenin bana kazandırdığı şey uslu çocuklarla arkadaş olmaktı şimdi sapığı uyuşturucu bağımlısı her türden insan olacak gittiğim okulda baş edeceğim artık :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı