LGS netlerim nasıl?

Peki boş zamanlarımda ne yapmalıyım? Ve netim bir denemede düşük alınca aşırı moralim bozuluyor odaklanamıyorum bir daha soru çözmeye falan.

Boş zamanın oluyorsa el sanatları ile uğraşabilirsin. Resim çizmek olur origami yapmak olur... Düşük netler de moralinizi bozmasınbsebebi yorgunluk. Gece geç saatlere kadar oturmayın. En geç 11'de uyku halinde olun. Yatı demiyorum, uyumuş olun. Kafanızı sürekli derse vermeyin, günde en az 2-3 saat dinlenmeye çalışın. Dinlenme esnasında müzik hariç istediğinizi yapın ama kesinlikle ders bakmayın.

Peki boş zamanlarımda ne yapmalıyım? Ve netim bir denemede düşük alınca aşırı moralim bozuluyor odaklanamıyorum bir daha soru çözmeye falan.

Hafta sonu arkadaşlarınla çık dolaş, gez biraz. Akşamları ise hobilerinle ilgilenebilirsin.

Reis fende eksiğim yok. Tamamladım şükür. 14 15 yapıyorum o 5 tanesini de paragraf gibi anlam soruları götürüyor. Türkçe ise dediğim gibi o konularda sorunum var inkılap dönem boyunca çok ilgilendim hocamın sayesinde Full yapabiliyorum İngilizce kelime ezberlesem yapacağım. Matematik ise yapamadığım soruyu cozduruyorum bir daha o soru çıkmıyor başka tip geliyor aklımda dediğim gibi bir şey var teog tarzı kitap alıp bende olan yeni nesilleri çözmek zaten aklımda 3 4 tane konu var az cok yapabiliyorum.
- Olasılık
- Üslu ifadeler
- Bilimsel gösterim.
- Karekok (tekrardan çalışıyorum eksiğim var)
- Veri analizi (tekrardan çalışıyorum)
Bunlardan asagi yukarı 10 soru gelir.

Fiilimsi, Deyimler, 2 metnin ortak türü, birde noktalı yerlere hangisi getirebilir gibi sorular.
Fiilimsi için bu kodlamaları ezberleyin, deyimler açıp okuyun boş zamanınızda zevkli olabiliyor. Noktalı yerlere ise soru çözümü. Metnin ortak yönü ise okuma. Bunu deyimleri ve atasözlerini okurken birbirine benzer anlamlı olanları çıkarmaya çalışarak basit bir egzersiz olarak ve yanına soru çözerek geliştirirsiniz. Bu son bir ayda zor biliyorum ama sizden dişinizi sıkıp oyun oynamamanızı isteyeceğim. Yani arada bakın ama her gün değil haftada maksimum 5 saat. Çünkü son 30 gün ve değişim istiyorsanız bazılarından feragat edeceksiniz demektir ama iyi bir sonuç alınca yazın dibine kadar vurun isterseniz.

Yanı hocam matematikten her denemede işlem yoğunluğu olmayan, konuyu yüzeysel bilenin yapabileceği 10 soru çıkıyor. Onları yapsanız yeter. Biraz konu tekrarıyla 10 net yaparsınız.

Matematik ve fene çalışmalısın heleki matematiğe çok çalışmalısın bu sene matematik zor olacak ben geçen sene girdim sözel zordu bir sene sözel bir sene sayısal zor oluyor bu sene sayısal zor olacak.

Bence kesinlik bildirme belki olmayabilir eski çıkmış sorulara baktığımda bazıları öyle değildi ama zaten MEB değişti ya özer nasıl yapar bilemiyorum. Çocukları matematikten korkmasın demisti.

Yeterli, iyi.

Evde disiplinli olamıyorum. Orda en kötü durmadan 2 saat yapabiliyorum. Ve yapamadığım soruyu direk götürüyorum.

Değil be kankam.

350 civarı yapıyor maksimum. 350'e düzgün anadolu bir lise yok İstanbul'da.

Dürüst olmak gerekirse iyi değil hocam. Bu netlerle sınavla alan bir yere girmeniz çok zor. İngilizce gibi kolay derslerden bile 3 4 net yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…