LGS netlerim

c.moli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar neredeyse senenin başından beri bu sınava çalışıyorum puanım beklediğim gibi geldi netlerim aşağıdaki gibi:
Türkçe 20D.
Mat 14D 6y.
Fen 18D 2y.
Ink 9D 1y.
Din 8D 2y.
İng 10D.
Doğan cüceloğlu ya da yeşilköy istiyorum sizce girebilir miyim ve sonucum kötü mü? Sanki daha iyi olabilirdi.

Size bir öneri vereyim. Yapamadığınız soruyu boş bırakın. Hiç yoktan doğruyu götürmüşssünüz. Şimdilik bir tahmin için yüzdelik dilimi bekleyin.

Arkadaşlar neredeyse senenin başından beri bu sınava çalışıyorum puanım beklediğim gibi geldi netlerim aşağıdaki gibi:
Türkçe 20D.
Mat 14D 6y.
Fen 18D 2y.
Ink 9D 1y.
Din 8D 2y.
İng 10D.
Doğan cüceloğlu ya da yeşilköy istiyorum sizce girebilir miyim ve sonucum kötü mü? Sanki daha iyi olabilirdi.

Bu notlarla iyi bir okula girersin ama araştırmanı dikkatli yap. İyi diye övülen bir okul gerçekten çok problemli çıkabiliyor. Örneğin ben geçen senenin mağdurlarındanım, matematikten dershanede 10 15 doğru yaparken sınavda 4 doğru yapabildim. 96.5 ortalamayla alan okula girdim ve cidden çok sıkıntılı bir okul. O yüzden okulları tek tek gezip bilgi almanı tavsiye ederim.

Türkçe 20D.
Mat 14D 6y.
Fen 18D 2y.
Ink 9D 1y.
Din 8D 2y.
İng 10D.
Çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı